Άννα Βίσση: Το σχόλιό της για τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Γερμανού - «Είναι αληθινός...»

NDPPHOTO 

Showbiz

Άννα Βίσση: Το σχόλιό της για τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Γερμανού - «Είναι αληθινός...»

Τη δική της άποψη θέλησε να εκφράσει και η Άννα Βίσση μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται. 

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης παραχώρησε ακόμα μία συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού, για την οποία αποθεώθηκε στα social media.

Καρβέλας: «Πώς είμαι έτσι! Μπιπ» - H επική στιγμή που αντικρίζει τον εαυτό του στο μόνιτορ

Ανάμεσα στους ανθρώπους που τον αποθέωσαν ήταν και η αγαπημένη Άννα Βίσση, η οποία θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ο Καρβέλας που είδαμε σήμερα στη Ναταλία είναι ο Καρβέλας που γουστάρουμε» έγραψε ένας χρήστης στα social media με την Άννα Βίσση να αναδημοσιεύει το σχόλιο αυτό γράφοντας, «Είναι ο Καρβέλας ο αληθινός γι΄ αυτό».

anna-vissi.jpg

Καρβέλας για Βίσση: «Ήταν πάντα ο άνθρωπός μου»

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη να υπενθυμίσουμε πως είχε μιλήσει για την Άννα Βίσση.

Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο ίδιος, καλλιτεχνικά, η Άννα Βίσση, είναι το άλλο του μισό. Καμία δεν θα μπορούσε να κάνει όλα αυτά που έχει κάνει η ίδια, είπε.

«Αν δεν είχε διασταυρωθεί ο δρόμος μας πού θα ήμουν καλλιτεχνικά;

Θεωρώ ότι καμία Ελληνίδα τραγουδίστρια και όχι μόνο τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει αυτό που κάνει η Άννα. Γι' αυτό και ποτέ δεν άλλαξα... Της έλεγα "Αννούλα θα κάνουμε αυτό", θα κάνουμε το άλλο. Ήταν παντού. Ήταν ο άνθρωπός μου», είχε δηλώσει ο Νίκος Καρβέλας.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved