Showbiz

Σοκάρουν όσα λέει φίλος του επιχειρηματία που ήταν αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης με 15 μαχαιριές!

Gossip-tv Team

Από τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου ο Γιάννης Μάρκου νοσηλεύεται στην εντατική μετά από επίθεση με μαχαιριές που δέχτηκε σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη. 

Ο ένας από τους δύο φίλους του που ήταν μαζί του σε αυτή την έξοδό του μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι για όσα έζησε ως αυτόπτης μάρτυρας εκείνο το βράδυ, τονίζοντας πως όλα συνέβησαν μέσα σε ένα λεπτό. Συγκεκριμένα είπε:

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά και μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονος να πάει μπροστά και υπήρξε κάποια λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή θεωρήσαμε πως ήταν κάτι φυσιολογικό. Στη συνέχεια γινόταν πιο έντονο. Βγήκαν έξω από το μαγαζί και έφτασαν στο σημείο κοντά στο δρόμο και εκεί ούτε που το καταλάβαμε, ξεκίνησε αυτό.

Εμείς καταλάβαμε όταν είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα δευτερολέπτου όλο αυτό. Δεν γνωριζόταν από πριν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Κανένας δεν μπορεί να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει άναυδοι.

Προφανώς ο 25χρονς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το είχε πάνω του και το έβγαλε σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Έγινε και έτρεξαν και πήραν το αυτοκίνητο και έφυγαν. Καταλαβαίνουμε όλοι πως δεν το έκανε πρώτη φορά, γιατί το έκανε με μεγάλη άνεση. Δεν κατάλαβε κανένας πόσες μαχαιριές δέχθηκε. Είχε τις αισθήσεις του και ήρθε προς το μέρος μας και με το δικό του όχημα κατευθυνθήκαν κάποιοι φίλοι του στο νοσοκομείο. Δεν είπε κάτι, ήταν σαστισμένος. Τις αισθήσεις του τις είχε κανονικά. Δεν έχουμε μιλήσει τώρα, αλλά από κοινούς φίλους ξέρω πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο».

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο αυτόπτης μάρτυρας των γεγονότων:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved