Showbiz

Κατερίνα Παπαδάκη: «Ένας ιός μεταφέρθηκε από την κόρη μου και βρέθηκα στην εντατική για 5 μέρες»

Gossip-tv Team

Η ηθοποιός Κατερίνα Παπαδάκη βρέθηκε στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για την πολύ δυσάρεστη περιπέτεια υγείας που είχε και που θα μπορούσε να της είχε στοιχίσει την ίδια της τη ζωή. 

Η ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου, περιέγραψε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη πώς ξεκίνησαν όλα: «Ήμουν διακοπές και κόλλησε η κόρη μου ιό λαρυγγίτιδας και μετά μεταφέρθηκε σε εμένα. Πήγα τα παιδιά στην Ανάσταση και πηγαίνοντας στο σπίτι του αδερφού μου δεν μπορώ να περπατήσω ξαφνικά.

Νόμιζα ότι με κούρασαν τα τακούνια ή τα ξενύχτια με την κόρη μου.

Φτάνοντας στο σπίτι είχα την επιθυμία να κοιμηθώ με τα ρούχα. Πήγα στο νοσοκομείο γιατί δεν μπορούσα να εκτελέσω μία κίνηση και εκεί κατάλαβα ότι πρόκειται για κάτι πολύ σοβαρό».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Όταν βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων και κατάλαβαν πού είχε χτυπήσει, με έβαλαν στην εντατική.

Είχε χτυπήσει την καρδιά, υπήρχε μεγάλη ταλαιπωρία αλλά πήγαν όλα καλά.

Έμεινα 5-6 μέρες στη ΜΕΘ, οι γιατροί μου έδιναν πολύ κουράγιο γιατί ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν φοβήθηκα ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ο φόβος απουσίαζε».

Η Κατερίνα Παπαδάκη κατέληξε λέγοντας: «Δεν έμαθα ποτέ ποιος ήταν ο ιός. Όταν ζήτησα από τους γιατρούς να το ψάξουμε να το μάθουμε, μου είπαν ότι δεν είχε σημασία.

Ήταν μία απλή ίωση, δεν ήταν κάτι που προβλημάτισε κάποιο άλλο μέλος της οικογένειάς μου.

Εκείνη τη χρονιά πέρασα δύο γρίπες αλλά δεν με προβλημάτισε κάτι. Γενικά, έχω να πάρω 14 χρόνια αντιβιώσεις».

Δείτε το βίντεο παραπάνω με την εξομολόγησή της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved