Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Τα παιδάκια της παίζουν παρέα και το βίντεο που δημοσίευσε είναι το κάτι άλλο!

Gossip-tv Team

Η Μαντώ Γαστεράτου, πριν από μερικούς μήνες, έγινε μανούλα για δεύτερη φορά και έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, ενώ από εκείνη τη στιγμή, η ζωή της έχει αλλάξει προς το καλύτερο.

Η ίδια μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγώνη, έχουν δημιουργήσει την υπέροχη οικογένειά τους, με τα δυο τους παιδάκια να τους έχουν κλέψει ολοκληρωτικά την καρδιά και να μην μπορούν να ξεκολλήσουν στιγμή από δίπλα τους.

Η Μαντώ Γαστεράτου, από την πρώτη στιγμή που έγινε μανούλα, έζησε την απόλυτη ευτυχία, αγκαλιάζοντας το γιο της, ο οποίος και έχει πάρει το όνομα Γιώργος, ενώ πλέον πριν από τέσσερις μήνες, η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο την κορούλα της και από τότε περνά τις πιο υπέροχες στιγμές με την οικογένειά της. Σε οτιδήποτε και να κάνει στην καθημερινότητά της, η απόλυτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά της, τα οποία και είναι η μεγάλη της αγάπη.

Την Κυριακή το απόγευμα (5-2) η Μαντώ Γαστεράτου δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με τα παιδάκια της να παίζουν μαζί και τον μικρό Γιώργο να προσέχει την αδερφή του στα πάντα, μιας και όπως βλέπουμε έχει αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του μεγάλου αδερφού.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved