Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη; Σε βραδινή έξοδο με το γιο της- Το τρυφερό βίντεο και οι αγκαλιές!

Gossip-tv Team

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος περνούν μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και εδώ και λίγους μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους τον μπέμπη τους, ο οποίος και είναι ο, τι καλύτερο τους έχει συμβεί.

Την ίδια την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας My Style Rocks, στο οποίο και κατάφερε να προχωρήσει και να αποδείξει παράλληλα ότι μπορεί να τα καταφέρει πάρα πολύ καλά.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πριν από τέσσερις μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα και νιώθει πιο ευτυχισμένη απο ποτέ, κρατώντας στην αγκαλιά της τον μπέμπη της, αλλά και τον σύζυγό της, Τζίμη Σταθοκωστόπουλο. Ο μικρός, ο οποίος θα πάρει το όνομα Φώτιος τους έχει κλέψει την καρδιά και δεν ξεκολλούν στιγμή από δίπλα του ενώ όπου και να πηγαίνουν, τον παίρνουν μαζί τους.

ioanna__siampani_322458220_554994436235334_6871507579417772157_n.jpg

Πριν από λίγες ώρες, η Ιωάννα Σιαμπάνη με τον σύζυγό της και μερικούς φίλους τους βγήκαν για μια βόλτα σε ένα απο τα αγαπημένα τους εστιατόρια και φυσικά ο μικρούλης τους έκανε την καλύτερη παρέα. Μαμά και γιος μάλιστα πόζαραν μαζί σε ένα απίθανο στιγμιότυπο, που το δημοσίευσε η Ιωάννα Σιαμπάνη στο προφίλ της στο Instagram και λιώσαμε με τα χάδια και τις αγκαλιές τους!

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved