Showbiz

Άννη Θεοχάρη: Η... νοητή μεζούρα, το fat shaming, η Μουρμούρα και τα Νούμερα

Gossip-tv Team

Η Άννη Θεοχάρη ή Μένη από την αγαπημένη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα ή Κίρμπι από τα "Νούμερα'' σε συνέντευξή της μίλησε για το fat shaming που έχει δεχτεί λόγω των αυξομειώσεων του βάρους της κατά καιρούς

Αναφερόμενη στις αντιδράσεις και τα σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς για το σώμα της, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται:

«Να σταματήσουμε να έχουμε άποψη για το σώμα του αλλουνού. Έχω σταματήσει να κάνω επιβραβευτικά σχόλια όταν κάποιος αδυνατίζει. Κάποια στιγμή έχασα αρκετά κιλά και αυτό είχε αποτέλεσμα να πηγαίνω στη γειτονιά και σε καθημερινή βάση όλοι να μου λένε πόσο αδυνάτισα.

Εμένα κατέληξε να είναι άγχος γιατί αισθανόμουνα ότι βγαίνοντας από το σπίτι υπάρχει μια νοητή μεζούρα και όλοι κοιτούν πόσο έχει μεγαλώσει ή πόσο έχει μικρύνει η περιφέρειά μου» είπε και συνέχισε η Άννυ Θεοχάρη:

«Αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να βγω έξω με το σώμα που έχω γιατί θα στεναχωρηθώ με τα σχόλια. Οι γυναίκες ζουν με την παρενόχληση, δηλαδή το τι θα φορέσουμε θα καθορίσει το τι θα αντιμετωπίσουμε».

Όσο για το πώς κατέληξε να είναι εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια στο καστ της Μουρμούρας, η ηθοποιός αποκάλυψε:

«Στη Μουρμούρα είχα μπει για ένα επεισόδιο. Με είχε δει ο σκηνοθέτης στην Ταράτσα του Φοίβου, με κάλεσε για ένα guest και 4,5 χρόνια μετά είμαστε εδώ».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved