Showbiz

Τζούλια Νόβα: Δηλώσεις «φωτιά» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι κακιά, έθαψε την καλεσμένη της»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή I Love Σουκού βρέθηκε καλεσμένη η Τζούλια Νόβα το πρωί του Σαββάτου 9/12. Η ίδια μίλησε για όλα στην Μπέττυ Μαγγίρα και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε και στη δήλωση που είχε κάνει στο παρελθόν για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Όπως τόνισε, στο παρελθόν είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, “Pop Up”, στον Alpha ωστόσο τα σχόλια που έγιναν στη συνέχεια από το πάνελ την ενόχλησαν.

3512bfea-tzoulia-nova-iliana-papageorgiou.jpg

Η Τζούλια Νόβα είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
«Δεν είναι το τι έχω δει, είναι τι έχω βιώσει εγώ η ίδια. Μαζί μου ήταν κακιά. Ήμουν κατά κάποιο τρόπο καλεσμένη στην εκπομπή της μέσω δημοσιογράφου που κάναμε συνέντευξη εξωτερική. Πριν 2-3 χρόνια στο “Pop Up”. Δεν είπα κάτι, είχε μια ωραία ροή η συνέντευξη με την δημοσιογράφο. Μετά το πάνελ με σχολίασε πολύ περίεργα. Στην ουσία τη δικιά της καλεσμένη την έθαψε. Λέω τώρα “αλήθεια;”. Είπαν πράγματα - όχι μόνο εκείνη και άλλα άτομα στο πάνελ- που το έβλεπες και αντιλαμβανόσουν την κακία. Δεν υπήρχε λόγος να σχολιαστεί. Κανένας! Δεν θυμάμαι ακριβώς τι είχε ειπωθεί. Προσπαθώ να τα αποβάλλω και να μη θυμάμαι, αλλά το συναίσθημα πάντα μένει. Μπορώ να το προσπεράσω, να το συγχωρέσω, αλλά δεν μπορώ να το ξεχάσω», είπε η Τζούλια Νόβα.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved