Showbiz

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Χατζηπαύλου: «Έβγαλαν το μωρό με βεντούζα για να...»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Χατζηπαύλου την Κυριακή 17/12. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γέννηση του γιου του και την ώρα του τοκετού όπου βρισκόταν στο πλευρό της συζύγου του.

«Θυμάμαι ότι το βράδυ της γέννας πήγα σπίτι, κοιμήθηκα και την επόμενη ημέρα ξύπνησα και είπα “ωπ, είμαι μπαμπάς”. Πως φορτώνεις στον υπολογιστή ένα πρόγραμμα και κάνεις επανεκκίνηση; Όταν ξανανοίγει, δουλεύει το πρόγραμμα. Ε, κοιμήθηκα ξύπνησα και είχα πάρει τις ρυθμίσεις οπότε εκεί το ένιωσα. Ήταν ωραία σαν πρώτη περίοδο με το παιδί που είναι μωρό, το κρατάς και οι λειτουργίες σε αυτή την φάση είναι πολύ βασικές», είπε αρχικά ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

xa.jpg

«Την ημέρα του τοκετού πήγαμε πρωί στο μαιευτήριο και έχασα και μια παράσταση εκείνη την ημέρα, γιατί δεν ήταν αξιόπιστος ο μικρός στις ώρες του. Ήμουν εκεί, ήμουν μέσα και ήταν τέλεια. Δεν έχει καμία σχέση με τις ταινίες, δηλαδή ήταν πάρα πολύ ήσυχα όλα και περίμενα. Ήταν απ’ έξω οι συγγενείς και έκλεισα το κινητό γιατί μου έστελναν μηνύματα. Αυτό το οποίο δεν θα ξεχάσω όμως είναι, επειδή το μωρό το έβγαλαν με βεντούζα για να το φέρουν στη σωστή θέση, μου έκαναν εντύπωση δύο πράγματα. Πρώτον, ότι αυτό υπερσύγχρονο πράγμα που έχουν στα νοσοκομεία το λένε βεντούζα και το δεύτερο ήταν ότι είχε ένα σημάδι, σαν καπουτσίνος μοναχός ήταν το παιδί. Το είδα να το “πατάνε” και αναρωτιόμουν αν θα φτιάξει αυτό», πρόσθεσε ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

sx2.jpg

«Αυτές είναι οι έντονες μου εικόνες, δεν θυμάμαι δηλαδή πολλά από το υπόλοιπο της ημέρας. Κύλησε πολύ γρήγορα μέχρι το βράδυ που γεννήθηκε αλλά είναι πολύ δυνατή η αίσθηση για όλο αυτό», κατέληξε ο Γιώργος Χατζηπαύλου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved