Showbiz

Έλενα Πολυχρονοπούλου: Μας συστήνει τον νέο της σύντροφο - «Μένουμε με τους γονείς μου»

Ελένη Ζούμη Ελένη Ζούμη

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το Power of Love και είχε πολλές φουρτούνες στη ζωή της, πλέον ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. 

Η Έλενα είχε φυλακιστεί με βαριές κατηγορίες που αφορούσαν σε κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, όμως η δικαιοσύνη τη δικαίωσε και πλέον έχει αρχίσει να βάζει τη ζωή της σε μία τάξη.

1675051405585-560105506-elena-polyxronopoulou-11-7-2019.jpg

Μάλιστα, στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μάς σύστησε και τον νέο της σύντροφο, τον Γιώργο ο οποίος είναι 26 ετών, έξι χρόνια μικρότερος από την Έλενα.

Το ζευγάρι, όπως είπε η Έλενα είναι μαζί μόλις τέσσερις μήνες όμως βλέπουν σοβαρά τη σχέση αυτή.

«Να σας συστήσω τον Γιώργο, είναι ο σύντροφός μου εδώ και τέσσερις μήνες. Μένουμε μαζί στο σπίτι των γονιών μου, αλλά είναι προσωρινό μέχρι να κάνουμε το επόμενο βήμα. Κάθε αρχή και δύσκολη. Οι οικογένειες δεν έχουν γνωριστεί ακόμα, αλλά είναι νωρίς» είπε η Έλενα με τον αγαπημένο της να προσθέτει:

«Από την πρώτη ημέρα που ήρθα να μείνω με την Έλενα, οι γονείς της με έκαναν να νιώσω πολύ άνετα, με αγκάλιασαν κατευθείαν».

Η Έλενα κατέληξε λέγοντας: «Πέρασαν δύο χρόνια μέχρι να κάνω το επόμενο βήμα. Άργησα πολύ να εμπιστευτώ και έπρεπε να το τεστάρω για να βασιστώ ξανά σε έναν άνθρωπο. Γνωριστήκαμε μέσο ενός κοινού μας φίλου. Έχουμε 6 χρόνια διαφορά, αλλά σκεφτόμαστε σοβαρά τη σχέση μας».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved