Θοδωρής Αθερίδης: Ποια είναι η μεγάλη του αδυναμία;
Showbiz

Θοδωρής Αθερίδης: Ποια είναι η μεγάλη του αδυναμία;

Ποια είναι αλήθεια η μεγάλη αδυναμία του Θοδωρή Αθερίδη εκτός από την υποκριτική και το θέατρο; Όπως λένε άνθρωποι που τον γνωρίζουν, ο ηθοποιός έχει μία γυναίκα στην καρδιά του που δεν είναι άλλη από την κόρη του, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την σκηνογράφο Έλενα Γκασούκα.

Η Φωτεινή, που έχει κληρονομήσει το γλυκό προσωπάκι της μητέρας της, φαίνεται να έχει κληρονομήσει το υποκριτικό ταλέντο του διάσημου πατέρα της και τις φιλοδοξίες του επίσης, γι αυτό και σπουδάζει στην Σχολή του Εθνικού θεάτρου.
Υπερπροστατευτικός πατέρας ο Θοδωρής, ήθελε να μεγαλώνει ήρεμα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την μοναχοκόρη του, γιατί πίστευε ότι μόνον έτσι θα είχε μία φυσιολογική ζωή και δεν θα έπεφτε στην παγίδα που πέφτουν πολλά παιδιά επωνύμων και χάνουν τον προσανατολισμό τους. Η Φωτεινή, που καμάρωνε τον πατέρα της μέσω της τηλεόρασης και των θεάτρων, μυήθηκε στον χώρο της 7ης τέχνης και από τα πρώτα χρόνια της ζωής της ήξερε ότι θα ακολουθούσε τα αχνάρια του. Όταν λοιπόν τελείωσε το Λύκειο και ήρθε η ώρα των αποφάσεων δεν δίστασε καθόλου. Η υποκριτική είναι μέσα στο αίμα της. Είναι οικογενειακό μεράκι.
Σε αντίθεση με την μητέρα της που είναι σκηνογράφος, η ωραία Φωτεινή θέλει να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες και να ερμηνεύει ρόλους δύσκολους κι απαιτητικούς, ενώ φιλοδοξεί μια μέρα να γίνει διάσημη όσο ο πατέρας της και να την καμαρώνει από τις πρώτες θέσεις κάποιου μεγάλου θεάτρου.

Πηγή: toblogtonkirion

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved