Ζώδια και αστέρια: Δάκρυσε on air η Ζέτα Δουκα
Astrology

Ζώδια και αστέρια: Δάκρυσε on air η Ζέτα Δουκα

Δάκρυα γέμισαν τα μάτια της Ζέτας Δούκα όταν ο Μάρκος Σεφερλής της είπε τι πιστεύει για εκείνη όταν θα γίνει μητέρα.

Με τη Σελήνη στο Σκορπιό την Πέμπτη 18/12, θέση που υποδεικνύει εξομολογήσεις ψυχής και καταστάσεις που διεισδύουν στο βαθύ ψυχικό του ανθρώπου και ανακινούν έντονα συναισθήματα, η Ζέτα Δούκα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Mega με μια», μίλησε για τη βαθιά της επιθυμία και λαχτάρα να αποκτήσει ένα παιδί ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης δάκρυσε όταν θυμήθηκε τα παιδικά της χρόνια!

«Πολλά χρόνια φοβόμουν να αποκτήσω παιδιά γιατί θεωρώ πως είναι πολύ μεγάλη ευθύνη. Τους τελευταίους μήνες όμως νιώθω περισσότερο από ποτέ την ανάγκη να γίνω μητέρα και εύχομαι να αξιωθώ. Ελπίζω να βρω αυτό που θέλω. Αυτό το καμπανάκι που έλεγα «παιδιά, δεν νομίζω ότι υπάρχει, έχω αρχίσει να το νιώθω... βλέπω παιδιά και συγκινούμαι, θέλω να τα αγκαλιάσω» εξομολογήθηκε η ηθοποιός.
Όταν ο Μάρκος Σεφερλής της είπε «Πιστεύω όταν κάνεις παιδί θα του αφοσιωθείς και θα του δώσεις όλα αυτά που και εσύ ως παιδί ήθελες να έχεις και δεν είχες, γιατί πέρασες δύσκολα και εφηβικά χρόνια, τα έχεις πει, για κατάθλιψη, για ανορεξία» η Ζέτα Δούκα δάκρυσε.Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved