Γυναίκα Σκορπιός: Γεννημένη για να μαγνητίζει και να μαγεύει
Astrology

Γυναίκα Σκορπιός: Γεννημένη για να μαγνητίζει και να μαγεύει

Πολλά πράγματα μπορείς να της προσάψεις, αλλά ένα είναι σίγουρο! Δεν θα σε αφήσει ποτέ αδιάφορο!

Ξεχειλίζει από γοητεία, έχει αυτό το «κάτι» που την κάνει να ξεχωρίζει, αλλά όχι με τρόπο εκκωφαντικό ή δεικτικό. Η γυναίκα Σκορπιός είναι μια γυναίκα «ιστορία μου-αμαρτία μου», που αξίζει να της δώσεις το χρόνο που χρειάζεται για να ξεδιπλώσει την προσωπικότητα της…

Ένα από τα χαρακτηριστικά της είναι το βάθος της σκέψης της, των συναισθημάτων της. Μπορεί να δείχνει ψυχρή καμιά φορά κι αυτό γιατί δεν της αρκούν οι επιδερμικές κι επιφανειακές προσεγγίσεις των ανθρώπων. Δεν τους κάνει καν την χάρη να τους δείξει τα πραγματικά της χρώματα. Θέλεις να την μάθεις; Επίτρεψέ της να δει το βάθος σου, για να σου δείξει και το δικό της. Θέλεις να την κάνεις να αισθανθεί κάτι; Δείξε της ότι μπορεί να εμπιστευτεί τα δικά σου αισθήματα και θα γνωρίσεις έναν κόσμο γεμάτο από ακραία συναισθήματα, σταθερά, έντονα, που θα σε ρουφήξουν στην δίνη τους. Εάν σου επιτρέψει να έρθεις τόσο κοντά ώστε να την μάθεις, να το θεωρήσεις τιμή σου: δεν επιτρέπει στον καθένα να την πλησιάσει και να του αφιερώσει το χρόνο που απαιτείται για να ανοιχτεί!

Οι αντιδράσεις της είναι πάντα καθαρές: αστραπιαίες, ξεκάθαρες, ακόμα κι αν δεν είναι εκείνες που θα ήθελες. Παίρνει καθαρή θέση απέναντι στα πράγματα, δεν την αλλάζει εύκολα και παραμένει σταθερή στην πορεία της.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved