Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Αυτά είναι τα ζώδια που λατρεύουν το κατοικίδιό τους!
Astrology

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων: Αυτά είναι τα ζώδια που λατρεύουν το κατοικίδιό τους!

Γι' αυτά είναι μέλος της οικογένειας και όχι απλά το pet τους!

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων, σήμερα και καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι αυτά τα πλάσματα έχουν δικαιώματα! Μπορεί να μη μιλάνε τη γλώσσα μας, αλλά τα μάτια τους και η συμπεριφορά τους τα λένε όλα. Αν είχες ή έχεις ένα κατοικίδιο, τότε ξέρεις πόση αγάπη σου προσφέρουν! Σε κοιτάνε και «λιώνουν». Χαίρονται με τη συντροφιά σου, στενοχωριούνται με τη λύπη σου ή την απουσία σου. Είσαι όλος ο κόσμος τους. Είσαι οικογένεια για εκείνα και δεν θα σε προδώσουν ποτέ! Δένονται μαζί σου και δεν σε ξεχνάνε. Για τα ζώδια που θα αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, τα κατοικίδιά τους ανήκουν στην οικογένειά τους και μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις, προτιμούν την παρέα τους περισσότερο από εκείνη των ανθρώπων!.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό σε κάθε άνθρωπο και εξηγεί γιατί και πως σκεφτόμαστε και πράττουμε με τον τρόπο που το πράττουμε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο αυτό έχει ως σύμβολό του τον Κένταυρο. Ένα πλάσμα της ελληνικής μυθολογίας, το οποίο ήταν μισό άνθρωπος, μισό άλογο. Οι Τοξότες είναι οι μεγαλύτεροι animal lovers που θα μπορούσες να γνωρίσεις. Λατρεύουν την αλληλεπίδραση με τα ζώα. Τρελαίνονται για εξορμήσεις στην φύση, για ιππασία κτλ και θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν και να φροντίσουν οποιοδήποτε ζωάκι βρεθεί στον δρόμο τους. Θα μπορούσαν να είναι και υπεύθυνοι φιλοζωικών ενώσεων με πλούσια δράση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved