Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν
Astrology

Πανσέληνος στον Κριό: Αυτά τα ζώδια θα πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; 

 

Στις 09/10, 23:54 ώρα Ελλάδας έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στις 16° 32’ του Κριού, που επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού, Κριό, Ζυγό, Καρκίνο και Αιγόκερω, που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Οι σχέσεις όλων των ειδών θα "σοβαρέψουν", ενώ σχέδια που ήταν στο συρτάρι θα βγουν τώρα, καθώς η ευνοϊκή όψη του Ήλιου στον Ζυγό με τον Κρόνο στον Υδροχόο (κλείνει με ακρίβεια δυο μέρες αργότερα) βοηθά στο υλοποιηθούν προγράμματα και πλάνα ή να υπάρξει μια μεθόδευση ή οργάνωση στρατηγικής.

Ας δούμε ποια ζώδια θα πραγματοποιήσουν όσα σχεδίαζαν με την Πανσέληνο στον Κριό.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, καλό θα ήταν να ελέγξεις τα συναισθήματα της στιγμής, τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό σου, αφού με μια λάθος κίνηση, μπορεί να ανοίξεις πόλεμο με άτομα τα οποία συνεργάζεσαι ή έχεις συντροφική-ερωτική σχέση. Δεν αποκλείεται πάντως να πάρεις ευθύνες και πρωτοβουλίες ή να συνεργαστείς με κάποιον/α, καθώς θα διαπιστώσεις ότι δε μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved