Ελληνίδα σχεδιάστρια μέσα στους 100 καλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο
G-Fashion

Ελληνίδα σχεδιάστρια μέσα στους 100 καλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο

Ξεχωριστή τιμή για την 30χρονη σχεδιάστρια Ρομίνα Καραμανέα, το όνομα της οποίας περιλαμβάνεται στο βιβλίο του εκδοτικού οίκου Laurence King με τους «100 νέους καλύτερους σχεδιαστές στον κόσμο».


Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας, που ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο από τα 11 χρόνια της έχει εισπράξει τα κολακευτικότερα σχόλια από «Financial Times», «L.A. Times», «WWD», «Surface» και το «L’Officiel». Τώρα ήρθε μια ακόμη καταξίωση με τη νέα «βίβλο» της μόδας.
Στη χειμωνιάτικη «case study» η Ρομίνα, που μένει μόνιμα στο Λονδίνο, δημιουργεί ενδύματα εμπνευσμένα από την gothic αισθητική και από τη μουσική των Velvet Underground. Το μαύρο για τη γεννημένη στην Αθήνα σχεδιάστρια, που αφού αποφοίτησε από το Central Saint Martin’s College of Art συνεργάστηκε με κορυφαίους οίκους (Clements Ribeiro, Robert-Cary Williams και Preen), είναι το χρώμα αυτής της σεζόν. Η Καραμανέα παρακολουθεί τους΄Έλληνες σχεδιαστές και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις Delight, τους Deux Hommes, τη Δάφνη Βαλέντε, τον Filep Motwary και τη Μαρία Μάστορη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved