Προκλητικές αμοιβές στον ιππόδρομο
G-Politics

Προκλητικές αμοιβές στον ιππόδρομο

Με 3.000 ευρώ αμείβεται ο κηπουρός στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, τη στιγμή που 250 έκτακτοι υπάλληλοι μένουν χωρίς δουλειά. Αυτό αποκαλύπτουν οργισμένοι οι εργαζόμενοι στον ΟΔΙΕ που έρχονται αντιμέτωποι με την ανεργία μετά από 20 χρόνια εργασίας.

Οι υπεύθυνοι στον ΟΔΙΕ κάλεσαν τους έκτακτους υπάλληλους και τους ανακοίνωσαν ότι δεν τους χρειάζονται πια. Τους πρότειναν να δουλέψουν μία φορά την εβδομάδα δημιουργώντας πανικό στη ζωή τους που ξαφνικά βρέθηκαν ξεκρέμαστοι.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους εργαζόμενους είναι οικογενειάρχες και αυτό που τους προσφέρουν πια μετά από τόσα χρόνια δουλειάς στον ιππόδρομο είναι 4 μέρες δουλειά το μήνα και 4 ένσημα.

Οι έκτακτοι υπάλληλοι που έχουν βγει από τα ρούχα τους με την κατάσταση που επικρατεί στον ιππόδρομο καταγγέλλουν ότι αντί γι' αυτούς χρησιμοποιούν τους μόνιμους υπαλλήλους το πρωί αλλά και το απόγευμα . Τα απογεύματα μάλιστα όπως καταγγέλλουν οι έκτακτοι υπάλληλοι, αυτό που κάνουν οι μόνιμοι υπάλληλοι είναι να παίζουν παιχνίδια και να πληρώνονται.

Πηγή: http://www.newsbomb.gr/koinonia/story/proklitikes-amoibes-ston-ippodromo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved