Πάνος Τζέμης: Το πιο πρόσφατο «απόκτημα» του οίκου Moschino
Models

Πάνος Τζέμης: Το πιο πρόσφατο «απόκτημα» του οίκου Moschino

Τα πρωινά ο Πάνος Τζέμης εργάζεται ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, το βράδυ μεταμορφώνεται σε μοντέλο. Ο 22χρονος είναι το πιο πρόσφατο «απόκτημα» του οίκου Moschino και η ζωντανή απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει το μερίδιό της στο fashion industry της Ευρώπης.

Παρά τη σύντομη παρουσία του στη βιομηχανία της μόδας, ο Πάνος κατάφερε γρήγορα να κάνει αυτό που ονειρεύονται πολλά και με πολύ μεγαλύτερη πείρα εγχώρια μοντέλα: να ξεφύγει από τα στενά ελληνικά σύνορα και να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη γειτονική Ιταλία, υπογράφοντας με τον οίκο Moschino. «Όταν επικοινώνησαν από το πρακτορείο μου στην Ιταλία και με ενημέρωσαν, πραγματικά εξεπλάγην που με την πρώτη κρούση με είχαν κλείσει για δουλειά. Θυμάμαι ακόμη την επιτακτική προτροπή της booker μου: “Αν θέλεις να αποκτήσεις την εμπειρία ενός μεγάλου οίκου, έλα στο Μιλάνο τώρα που υπάρχει η ευκαιρία, κάποιοι έχουν δείξει ενδιαφέρον”» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

«Στο παρελθόν είχε ασχοληθεί και η μητέρα μου με τη μόδα. Παρόλο που δεν έκανε μεγάλη καριέρα, η αγάπη της για τη μόδα μάς έκανε όλους να ασχοληθούμε μ’ αυτήν. Ισως τελικά το ταλέντο να είναι κληρονομικό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved