Η Μαρία- Ολυμπία είναι περιζήτητη στον κόσμο της μόδας
Models

Η Μαρία- Ολυμπία είναι περιζήτητη στον κόσμο της μόδας

Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, Μαρία-Ολυμπία βλέπει τις μετοχές της ν’ ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο της μόδας.

Φωτογραφημένη άλλοτε με τιγρέ αθλητικά παπούτσια και ρούχα γυμναστηρίου και άλλοτε με χρυσά αρχαιοελληνικά σανδάλια και φόρεμα που θα ταίριαζε στα glamorous καλοκαίρια της στα κυκλαδίτικα νησιά, η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ενώνει το όνομα της με ένα ισπανικό brand, του οποίου η ιστορία ξεκινά κάπου στο 1918, στην πιο άγνωστη από τις Βαλεαρίδες Νήσους, τη Μινόρκα. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν οίκο που έχει φανατικές θαυμάστριες τόσο στις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης όσα και ανάμεσα στις... γαλαζοαίματες, της μόδας, αφού δικά του παπούτσια φορούν από .τη βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας έως την «ιέρεια» του fashion, Ολίβια Παλέρμο.
Η νέα κολεξιόν της Pretty Ballerinas, που φέρει το όνομα της Μαρίας-Ολυμπίας, περιλαμβάνει στυλάτα αθλητικά παπούτσια που κοστίζουν 240 ευρώ, αλλά και πιο σικάτες επιλογές, όπως ένα ζευγάρι ασπρόμαυρες μπαλαρίνες επηρεασμένες από το διαχρονικό στυλ του Οίκου Channel που ταιριάζουν τόσο σε πριγκίπισσες όσο και σε... κοινές θνητές και πωλούνται αντί 170 ευρώ.

Η Μαρία-Ολυμπία δικαιώνει τη φήμη της ως ένα από τα πιο περιζήτητα κορίτσια της διεθνούς μόδας. Η 22χρονή γαλαζοαίματη, η μεγαλύτερη κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ, σπούδασε φωτογραφία, αλλά έχει αρχίσει να καθιερώνεται στον κόσμο του μόντελινγκ.

Περπάτησε στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana, ενώ έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δεν διστάζει να ανεβάσει στα social media φωτογραφίες της με μικροσκοπικά μαγιό ή άλλες σε προκλητικές πόζες, σηκώνοντας κάποιες φορές θύελλα από σχόλια και αντιδράσεις.

Στο instagram, η Μαρία-Ολυμπία συστήνεται ως «Olympia of Greece» και μοιράζεται με τους σχεδόν 160.000 followers της στιγμιότυπα από τη λαμπερή ζωή και τα ταξίδια της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved