Γιατί κάποιοι άντρες φοβούνται να δεσμευτούν;
Trends

Γιατί κάποιοι άντρες φοβούνται να δεσμευτούν;

Η life coach Μάρεα Λαουτάρη στο Blog της «You Matter» βάζει τους άντρες στο «μικροσκόπιο» και αναλύει την συμπεριφορά τους!

Το ακούω τόσο συχνά που θεωρώ ότι το θέμα είναι κοινότυπο. Πέρασαν οι εποχές που οι άντρες κοντά στα 30 έπρεπε να έχουν τακτοποιηθεί και να ξεκινούν την οικογένειά τους με ένα καλό και νοικοκυρεμένο κορίτσι.

Η σχέση σε στάδια

Σήμερα βγαίνεις με έναν άντρα, στην αρχή είναι όλα αβέβαια και καινούργια. Περνάει όμως ο καιρός και διαπιστώνεις ότι αυτή η γνωριμία εξελίσσεται υπέροχα. Συνεννοείστε, σας αρέσουν τα ίδια πράγματα, σέβεται ο ένας τις επιθυμίες του άλλου, τα πράγματα στο σεξ δείχνουν ότι είστε πλασμένοι για να είστε μαζί. Τα ραντεβού προχωράνε και εσύ αισθάνεσαι ότι η σχέση θα προχωρήσει στο επόμενο και πιο ώριμο στάδιο, εκείνο της δέσμευσης. Πριν το συνειδητοποιήσεις, αρχίζεις να σκέφτεσαι πιθανά τη συγκατοίκηση, τις διακοπές μαζί το επόμενο καλοκαίρι -οπότε θα ήθελες να ξέρεις πότε μπορεί να πάρει την άδειά του για να κλείσετε κάτι όμορφο έγκαιρα- ή ακόμα (αυτό γίνεται μυστικά συνήθως δεν το αποκαλύπτουμε στον σύντροφό μας γιατί έχουμε και μία γυναικεία αξιοπρέπεια) τη δημιουργία οικογένειας λίγο αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα στο Plus.Queen.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved