Ο Δούκας Σεβαστός πριν από 25 χρόνια! Αγνώριστος! Τον θυμάστε ως Τίμο Δράκο στη Λάμψη; photos+video
Back To the Future

Ο Δούκας Σεβαστός πριν από 25 χρόνια! Αγνώριστος! Τον θυμάστε ως Τίμο Δράκο στη Λάμψη; photos+video

O Λεωνίδας Κακούρης ως ο τηλεοπτικός Δούκας Σεβαστός είναι ένας από τους πιο ισχυρούς ρόλους στις Άγριες Μέλισσες που γνωρίζουν επιτυχία για τρίτη τηλεοπτική σεζόν. 

Ο ηθοποιός έχει μία μακρά πορεία τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση και μάλιστα από τα πρώτα κιόλας βήματά του έχει στο βιογραφικό του πάρα πολλές σημαντικές συνεργασίες.

Ανάμεσά τους και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του στην επιτυχημένη σειρά των 90s, τη Λάμψη, στην οποία υποδυόταν έναν από τους γιους του πάμπλουτου Γιάνγκου Δράκου.

Τότε, ως Τίμος Δράκος όμως, ήταν εντελώς διαφορετικός και στην εικόνα του, σε σχέση με τον πώς τον απολαμβάνουμε σήμερα. Μπορεί να συνεχίζει να είναι ένας γοητευτικός άντρας όμως και τότε "έκαιγε" καρδιές. Δείτε τον στο παρακάτω βίντεο πριν από 25 ολόκληρα χρόνια, σε σκηνή όπου πρωταγωνιστεί με τον Αλέξανδρο Σταύρου και την Καλλιόπη Ευαγγελίδου:

Ως Τίμος Δράκος τον απολαμβάναμε για δύο ολόκληρα χρόνια, από το 1996 έως το 1998 ενώ αργότερα, τη σεζόν 2000-2001 έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο και στη δραματική σειρά “Σαν χειμωνιάτικη λιακάδα” που προβαλλόταν στο Star.

Σήμερα, στα 53 του χρόνια, ο Λεωνίδας Κακούρης κρατάει έναν επίσης πολύ σημαντικό πρωταγωνιστικό ρόλο, έχοντας δει τις καλλιτεχνικές του "μετοχές" να ανεβαίνουν στο χρηματιστήριο της τέχνης που υπηρετεί εδώ και τόσα χρόνια.

Παρά το γεγονός ότι η όψη του αποπνέει σοβαρότητα και πολλές αυστηρότητα, ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του και διαθέτει πολύ χιούμορ, κάτι που αποδεικνύει συχνά. Πρόσφατα μάλιστα, ανήμερα των γενεθλίων του, οι συνεργάτες του στο πλατό γυρισμάτων των Άγριων Μελισσών, τού έκαναν μία υπέροχη έκπληξη και εκείνος την απόλαυσε με πολύ χιούμορ και καλή διάθεση. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Δείτε πώς ήταν ο Λεωνίδας Κακούρης πριν από χρόνια στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:
Συγκλονιστικός ο Κακούρης: «Προσπαθούσα σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω δύναμη»

Ελένη Μενεγάκη: Τον είδε μετά από δύο χρόνια και ταράχτηκε on air – «Μη μου μιλάς έτσι»!

Λεωνίδας Κακούρης: «Έχω ακούσει για τον Δούκα μέχρι επαίνους κι ας εξηγώ πως έχει σκοτώσει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved