Συγκλονιστικός ο Κακούρης: «Προσπαθούσα σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω δύναμη»
Showbiz

Συγκλονιστικός ο Κακούρης: «Προσπαθούσα σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω δύναμη»

Σε μια σπάνια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Λεωνίδας Κακούρης στην εκπομπή Ελένη. Ο τηλεοπτικός Δούκας από τις Άγριες Μέλισσες, άνοιξε την καρδιά του στην Ελένη Μενεγάκη και αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές της ζωής του, σε αυτές που ουσιαστικά τον έκαναν να βρει διέξοδο στην τέχνη.

«Το χειρίστηκα με το να το αποδεχτώ. Η ζωή είναι απρόβλεπτη. Μπορεί από τη μια μέρα στην άλλη να αλλάξουν πάρα πολλά στοιχεία από κάτι ξαφνικό πχ. Ένα ατύχημα. Σε εκείνη την ηλικία ήμουν πιο εσωστρεφής και προσπαθούσα να μπορέσω σαν το ζώο που γλύφει τις πληγές του να βρω λίγο δύναμη και κουράγιο να συνειδητοποιήσω αυτό που έχει συμβεί και μετά να ξεζουμάρω και να φύγω από το κάδρο και να φύγω από το προσωπικό μου δράμα και να κοιτάξω γύρω μου.

Αν κοιτάξουμε γύρω μας αισθανόμαστε τυχεροί ακόμα κι αν έχει συμβεί κάτι πολύ άσχημο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που τους έχει συμβεί κάτι πολύ χειρότερο. Επίσης, μια πάρα πολύ όμορφη διέξοδος για εμένα ήταν το θέατρο, το οποίο λειτουργεί ευεργετικά. Όλα αυτά που έχεις περάσει, σε κάποιους γίνονται βιβλίο, σε εμάς γίνονται ρόλοι. Από τον δικό μας ψυχικό κόσμο αντλούμαι για να μπορέσουμε να το ταιριάξουμε σε έναν ήρωα», είπε και συνέχισε:

«Με θυμάμαι να κάθομαι να ξενυχτάω να διαβάζω, έχω φίλους. Στην ηλικία των 19 ετών ερωτεύτηκα, είχα την πρώτη μου μεγάλη σχέση, ήταν μεγαλύτερη μου η κοπέλα τότε. Οι ανάγκες του μέσα μας μας διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας σε κάθε περίπτωση. Δεν πρέπει να είμαστε ρόλοι στη ζωή μας. Πρέπει να είμαστε αληθινοί, η ζωή είναι πιο πεζή αλλά και πιο ποιητική. Μέσα από ένα άγγιγμα μπορεί να βγει ποίηση», δήλωσε ο ηθοποιός

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Ελένη Μενεγάκη: Τον είδε μετά από δύο χρόνια και ταράχτηκε on air – «Μη μου μιλάς έτσι»!

Λεωνίδας Κακούρης: «Έχω ακούσει για τον Δούκα μέχρι επαίνους κι ας εξηγώ πως έχει σκοτώσει»

Συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη: «Το “σοκάρει” πια μου φαίνεται ότι είναι πολύ απλό να το λέμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved