Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε και τον πετύχαμε στο Κολωνάκι! (photos)
Gossip Cam

Μαύρα μάτια κάναμε να τον δούμε και τον πετύχαμε στο Κολωνάκι! (photos)

Μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα στη Νέα Υόρκη, την Αθήνα και τη Μύκονο και ο φωτογραφικός φακός, ήταν... τυχερός και τον απαθανάτισε σε βόλτα του στο Κολωνάκι

Η αλήθεια είναι ότι σπάνια κανείς συναντά ανάμεσα στον κόσμο στο κέντρο της Αθήνας τον Μάνο Γαβρά. Να όμως που συνέβη και αυτό προ ημερών, όταν ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Κολωνάκι.

Το ίδιο γοητευτικός με την τελευταία φορά που τον είχαμε δει και με styling που... φυσούσε, ο γνωστός ηθοποιός έδειχνε λίγο βιαστικός καθώς διέσχιζε κεντρικό δρόμο του Κολωνακίου για να περάσει απέναντι.

Ο Μάνος Γαβράς αυτόν τον καιρό είναι στην Αθήνα. Έχοντας επιστρέψει εδώ και λίγο καιρό από τη Μύκονο όπου πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού και μην μπορώντας να επιστρέψει στην άλλη... βάση του, τη Νέα Υόρκη όπου ζει τα τελευταία χρόνια, λόγω κορονοϊού, ο ηθοποιός φροντίζει να περνάει τον χρόνο του εδώ άκρως επικοδομητικά.

Πάντως, σίγουρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς είναι από τους καλλιτέχνες που δεν θέλουν να εκτίθενται εκτός αν έχουν κάτι να "πουν" με τη δουλειά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν πριν την επιβολή υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στις 24/10/2020.

Δείτε φωτογραφίες του μετά από καιρό στην gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved