Το ζεϊμπέκικο της Κέλλυς Κελεκίδου στον Νίκο Κουρκούλη και οι αγκαλιές
Gossip Cam

Το ζεϊμπέκικο της Κέλλυς Κελεκίδου στον Νίκο Κουρκούλη και οι αγκαλιές

Η Κέλλυ Κελεκίδου βρέθηκε στο πλευρό του συζύγου της, Νίκου Κουρκούλη για να τον στηρίξει στο νέο του βήμα καθώς σκηνοθετεί και τραγουδάει στη μουσικοθεατρική παράσταση, τα «Δειλινά».

«Μουσικό Θεατροταβερνείο τα Δειλινά» είναι το όνομα της μουσικοθεατρικής παράστασης που έχει γράψει και σκηνοθετεί ο Νίκος Κουρκούλης και έκανε πρεμιέρα στις 24 Δεκέμβρη.

Η ιστορία μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 1960 σε μια γειτονιά στη περιοχή της Πλάκας. Έρωτες, πάθη, συγγνώμες και λάθη, καντάδες, καυγάδες, μεζέδες, γλεντζέδες όπως λέει το τραγούδι της παράστασης, όλα αυτά σε μία νέα πρωτότυπη και ριζοσπαστική πρόταση διασκέδασης που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα.

Ο Νίκος Κουρκούλης έχοντας μαζί του, τους Γιώργο Χατζή, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Δημήτρη Φραγκιόγλου, Χρήστο Νικολάου, Ντένις Λεβέντη, Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ασπασία Λαιμού, Αγγέλα Σιδηροπούλου και μία πλειάδα τραγουδιστών κι χορευτών μας υπόσχονται μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την σύζυγό του Κέλλυ Κελεκίδου να διασκεδάζει με την ψυχή της μέχρι που έριξε και ένα... ζεϊμπέκικο για τα μάτια του τραγουδιστή. Η ίδια και η παρέα της διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved