Ξέραμε ότι η Ματίνα Ζάρα είναι μία κούκλα - Έχετε δει όμως την αδερφή της;
Gossip Cam

Ξέραμε ότι η Ματίνα Ζάρα είναι μία κούκλα - Έχετε δει όμως την αδερφή της;

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε την Ματίνα Ζάρα με την μικρότερη αδερφή της, Άρτεμις, να πραγματοποιούν τα ψώνια τους στην αγορά της Γλυφάδας. 

Η γιορτινή ατμόσφαιρα είναι ακόμα διάχυτη και πολλοί είναι εκείνοι, που σπέυδουν μέχρι και την τελευταία στιγμή να πραγματοποιήσουν τα τελευταία τους ψώνια και να κάνουν τα δώρα τους στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι φετινές γιορτές ήταν λίγο διαφορετικές, αφού οι περισσότεροι τις περάσαμε στο σπίτι και περισσότερο οικογενειακά. Έτσι συνέβη και με την τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα, η οποία υποδέχτηκε στην Αθήνα την οικογένειά της, όπου ζει μόνιμα στην Σκιάθο και για αυτόν τον λόγο, δεν έχει καταφέρει να τους βλέπει πολύ συχνά. Η Ματίνα Ζάρα έχει και πολύ μεγάλη αδυναμία στην μικρή της αδερφή, την Άρτεμις, η οποία πηγαίνει στη Β' Λυκείου και συμβουλέυτεται την αδερφή της για τα πάντα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε σε κεντρικούς δρόμους των νοτίων προαστίων, στην αγορά της Γλυφάδας, τις δυο αδερφές, οι οποίες έκαναν τα ψώνια τους και παράλληλα συζητούσαν και για τα θέματα που τις απασχολούν. Πρόκειται για μια αρκετά σπάνια κοινή εμφάνισή τους και το μόνο σίγουρο είναι ότι κατανοήσαμε το πόσο κούκλες είναι. Και οι δυο επέλεξαν casual και άνετα outfits σε μαύρους τόνους, για την βόλτα τους στα μαγαζιά και έκλεψαν ααδιαμφισβήτητα τις εντυπώσεις.

Δείτε παρακάτω τη σχετική gallery με τις φωτογραφίες τους.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Σολωμού: Η νέα χρονιά την βρήκε ερωτευμένη!

Ξέρω τι έκανες χθες το βράδυ: Πού διασκέδασαν οι celebrities αυτές τις γιορτινές μέρες;

Αποκλειστικό: Τι έκανε ο Οικονομόπουλος λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved