Ο μπαμπάς Κώστας Σόμμερ εν δράσει! Οι βόλτες με τη Βαλεντίνη και τον γιο τους!
Gossip Cam

Ο μπαμπάς Κώστας Σόμμερ εν δράσει! Οι βόλτες με τη Βαλεντίνη και τον γιο τους!

Ο Κώστας Σόμμερ και η  Βαλεντίνη Παπαδάκη, από τότε που ήρθε στην ζωή ο γιος τους, ζουν τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή τους, μιας και ο μικρός τους έχει κλέψει την καρδιά. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, με τους ίδιους να μην κρύβουν τον έρωτά τους ούτε λεπτό, μιας και τα κοινά τους στιγμιότυπα στα social media πληθαίνουν όλο και περισσότερο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Κώστα Σόμμερ και την Βαλεντίνη Παπαδάκη σε κεντρικούς δρόμους των νοτίων προαστίων να κάνουν τις βόλτες τους με τον γιο τους στο καρότσι. Από τότε που έγιναν γονείς, ο μικρός τους είναι η προτεραιότητά τους και του έχουν μεγάλη αδυναμιά, με τους δυο τους να τον καμαρώνουν σε κάθε νέο του βήμα.

Τόσο ο Κώστας Σόμμερ, όσο και η Βαλεντίνη Παπαδάκη επέλεξαν άνετα και συνάμα κομψά outfits, ενώ οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι στον φωτογραφικό φακό. Αδιαμφισβήτητα είναι ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, που δεν μένουν στιγμή ο ένας μακριά από τον άλλον, μιας και η οικογένειά τους είναι ότι πιο πολύτιμο έχουν.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved