Κώστας Σόμμερ- Βαλεντίνη Παπαδακη: Οι απίστευτες φωτογραφίες με τον λίγων μηνών γιο τους!
Showbiz

Κώστας Σόμμερ- Βαλεντίνη Παπαδακη: Οι απίστευτες φωτογραφίες με τον λίγων μηνών γιο τους!

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη βρήκαν το νόημα στη ζωή τους, από την στιγμή που ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους, κάτι που δεν μπορούν να το κρύψουν με τίποτα. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και ιδιαίτερα μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Ο γιός τους, τον οποίο και έχουν αποφασίσει από κοινού να ονομάσουν Ιάσονα, τους έχει "κλέψει την καρδιά", μιας και τόσο η Βαλεντίνη Παπαδάκη, όσο και ο Κώστας Σόμμερ, προσπαθούν να αφιερώνουν καθημερινά, όλο και περισσότερο χρόνο, στο μεγάλωμά του. Ο μικρός ήρθε στην ζωή πριν από λίγους μήνες και οι δυο γονείς, σε κοινές τους δηλώσεις, έχουν περιγράχει πολυάριθμες φορές την συγκίνηση που νιώθουν, όταν τον κρατούν στην αγκαλιά τους, μιας και για εκείνους αποτελεί το μικρό τους θαύμα.

Πολλές είναι οι φορές, που το ζευγάρι έχει κοινοποιήσει φωτογραφίες του με τον μικρό Ιάσονα στα προσωπικά τους προφίλ στα social media, περιγράφοντας τις συνήθειές τους, αλλά και το πόσο έχει αλλάξει η καθημερινότητά τους, μετά τον ερχομό του παιδιού. Στις φωτογραφίες βλέπουμε ότι είναι δυο καθ' όλα ευτυχισμένοι γονείς, με μεγάλη αγάπη για τον γιο τους, αφού δεν μπορούν παρά να του έχουν μεγάλη αδυναμία. Ο μικρός είναι πραγματικά αξιολάτρευτος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού στην gallery που ακολουθεί

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved