Ανδριώτου- Μαρτίκας: Συνεχίζουν τις διακοπές στη Μύκονο με... νυχτοπερπατήματα- Οι απίθανες φωτό!
Gossip Cam

Ανδριώτου- Μαρτίκας: Συνεχίζουν τις διακοπές στη Μύκονο με... νυχτοπερπατήματα- Οι απίθανες φωτό!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας βρίσκονται τις τελευταίες μέρες στη Μύκονο, με τους δυο τους να απολαμβάνουν τις διακοπές τους, αλλά και το πρώτο τους κοινό καλοκαίρι, μιας και η σχέση τους μετρά μόνο λίγους μήνες. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από τον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης Survivor και από εκείνη την στιγμή είναι αχώριστοι και δεν κρύβουν τα συναισθήματά τους ούτε λεπτό!

Μετά από την πρώτη τους καλοκαιρινή ολιγοήμερη εξόρμηση στην Πάρο, η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την Μύκονο, με σκοπό να περάσουν λίγες όμορφες στιγμές μαζί, αλλά και να ζήσουν μαζί το καλοκαίρι τους, πλέον με όλες τις ελευθερίες, μιας και η σχέση τους ξεκίνησε μέσα στο Survivor και η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πολλά πράγματα και να κάνουν και κοινές δραστηριότητες.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το όμορφο ζευγάρι στο νησί των ανέμων να κάνουν τις βόλτες τους και μάλιστα τα βραδινά τους outfit, για ακόμα μια φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις. Τόσο η Βρισηίδα, όσο και ο Σπύρος δείχνουν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και φυσικά αυτό είναι και το ζητούμενο, μιας και οι δυο τους υποστηρίζουν ότι ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved