Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Μαρτίκας την κοιτάει και... «λιώνει»- Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου!
Gossip Cam

Βρισηίδα Ανδριώτου: Ο Μαρτίκας την κοιτάει και... «λιώνει»- Αγκαλιά στα σοκάκια της Μυκόνου!

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν  να το δείξουν με κάθε ευκαιρία, μιας και έχουν δηλώσει ότι ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου, το άλλο του μισό. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπίζ και αυτήν την περίοδο έχουν αποφασίσει να κάνουν τις διακοπές τους, σαν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητά τους.

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο νησί των Ανέμων και απολαμβάνουν κάθε στιγμή παρέα, μιας και μετά το ριάλιτι έχουν αποφασίσει να είναι διαρκώς μαζί. Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στον φετινό κύκλο του Survivor, όπου συμμετείχαν και οι δυο στην ομάδα των Μαχητών και των Διασήμων αντίστοιχα.

O φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι να κάνει τις βόλτες του στα σοκάκια της Μυκόνου, ενώ τα outfit τους ήταν εκείνα που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο εκατό τοις εκατό. Η Βρισηίδα είχε επιλέξει ένα μαύρο outfit, το οποίο και αποτελούνταν από ένα τοπ και μια φούστα με σκίσιμο, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορούσε να σταματήσει να την κοιτάζει και να καμαρώνει για το κορίτσι του!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved