Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι μια κούκλα- Οι διακοπές στη Μύκονο!
Gossip Cam

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου είναι μια κούκλα- Οι διακοπές στη Μύκονο!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε, πριν από μερικά βράδια στο νησί των Ανέμων και απαθανάτισε την Χριστιάνα Μπέτα, η οποία πραγματοποίησε μια από τις πολλές βραδινές της εξόδους στο νησί. 

Η ίδια είναι πάντοτε πανέμορφη και κομψή, ενώ κάθε της νέα εμφάνιση σχολιάζεται θετικά, μιας και πολλές είναι οι φορές που μας έχει παραδώσει μαθήματα στυλ με τα μοναδικά της outfit!

Η Χριστιάνα Μπέττα είναι η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και η αλήθεια είναι ότι μαμά και κόρη έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία η μια στην άλλη. Η Χριστιάνα, όσο μεγαλώνει, βλέπουμε ότι γίνεται ολοένα και πιο όμορφη και φυσικά είναι πολύ κομψή, μιας και θέλει να μοιάσει στην μαμά της, η οποία πάντοτε... λάμπει!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στη Μύκονο και απαθανάτισε την Χριστιάνα Μπέτα να κάνει τις βόλτες της παρέα με τον κολλητό της φίλο, Ανέστη Ευαγγελόπουλο, μιας και οι δυο τους έχουν επισκεφθεί αυτήν την περίοδο το νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.΄

Η ίδια επέλεξε να φορέσει ένα σατέν ροζ φόρεμα, το οποίο και είχε ένα εντυπωσιακό σκίσιμο και της πήγαινε πάρα πολύ, μιας και τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved