Νεσχάν Μουλαζίμ – Στέλιος Πολογεώργης: Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο λίγο πριν το γάμο τους!
Gossip Cam

Νεσχάν Μουλαζίμ – Στέλιος Πολογεώργης: Νυχτοπερπατήματα στη Μύκονο λίγο πριν το γάμο τους!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Νεσχάν Μουλαζίμ και τον Στέλιο Πολογεώργη στη Μύκονο, όπου βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες και κάνουν διακοπές. 

Το ζευγάρι περνά τις πιο ευτυχισμένες του στιγμές, μιας και οι δυο τους ετοιμάζονται σε λίγο καιρό να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο Στέλιος Πολογεώργης είναι ζευγάρι από το 2019 και σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτούν, μιας και ο στόχος τους είναι η δημιουργία οικογένειας. Οι δυο τους βρέθηκαν στην Πάρο πριν από μερικό καιρό και ο Στέλιος Πολογεώργης έκανε στην σύντροφό του μια φαντασμαγορική πρόταση γάμου, η οποία και έγινε viral.

«Ο Στέλιος ήθελα να με πάει σε ένα συγκεκριμένο σημείο της Πάρου, στον Άγιο Φωκά για να μου δείξει το ηλιοβασίλεμα. Είχαν παντρευτεί και κάτι φίλοι μας εκεί και δεν είχαμε καταφέρει να πάμε στον γάμο τους και επέμενε να πάμε εκεί. Όταν τελικά φτάσαμε εκεί, και ενώ κοιτάζαμε τη θέα, σταμάτησε να μου μιλάει.

Τότε γύρισα και είδα ότι είχε γονατίσει και είχε βγάλει το δαχτυλίδι. Έτσι μου έκανε την πρόταση γάμου. Μετά ήρθαν και οι φίλοι μας, οι οποίοι γνώριζαν τι είχε σχεδιάσει ο Στέλιος, και φέρανε την ανθοδέσμη και την σαμπάνια» είχε πει χαρακτηριστικά η Νεσχάν Μουλαζίμ για την ιδιαίτερη εκείνη ημέρα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ζευγάρι στη Μύκονο να κάνει τις βόλτες του!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved