Η «φαντασμαγορική» πρόταση γάμου στην Νεσχάν Μουλαζίμ από τον σύντροφό της και το μεγάλο «ναι»!
Showbiz

Η «φαντασμαγορική» πρόταση γάμου στην Νεσχάν Μουλαζίμ από τον σύντροφό της και το μεγάλο «ναι»!

Η Νεσχάν Μουλαζίμ διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της.

Η Νεσχάν Μουλαζίμ χθες (23/4) δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες απεικονιζόταν με τον σύντροφό της, Στέλιο Πολογεωργή και να «διακοσμεί» το δάχτυλο της ένα υπέροχο μονόπετρο.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν «Να ζήσετε» νομίζοντας πως το ζευγάρι παντρεύτηκε. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Σε συνομιλία που είχαμε με την ίδια μάς αποκάλυψε πως δεν ήταν γάμος αλλά πρόταση, καθώς ήταν κάτι που ήθελαν πολύ και οι δύο.

Μάλιστα, στην ευτυχισμένη αυτή μέρα, ο Στέλιος και η Νεσχάν είχαν στο πλευρό τους αγαπημένους φίλους, τα αδέλφια Εμμανουηλίδη και τις συντρόφους τους Βάσω Κολλιδά και Γωγώ Αποστολέλλη.

«Περιμένουμε, επιτέλους, να παντρευτούμε το 2022 έπειτα από δύο χρόνια που χάσαμε πολλούς ανθρώπους δικούς μας από καρκίνο. Ο γάμος μας θα είναι πολιτικός και μάρτυρας θα είναι η σύζυγος του Θοδωρή Παπαλουκά, η κολλητή μου Βασιλική Τσεκούρα. Ο γάμος δεν θα γίνει στην Αθήνα και θέλουμε να τελεστεί κοντά στον Μάρτιο. Δεν έχουμε ακόμη αποφασίσει αν θα γίνει στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό», είχε δηλώσει η Νεσχάν Μουλαζίμ στο «Secret» πριν από λίγο καιρό και φαίνεται ότι αυτή η στιγμή ήρθε.

Εμείς τους ευχόμαστε κάθε ευτυχία….

Δείτε την gallery.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved