Θεατρική έξοδος για τον ερωτευμένο Πύρρο Δήμα και την αγαπημένη του- Πού τους τσακώσαμε!
Showbiz

Θεατρική έξοδος για τον ερωτευμένο Πύρρο Δήμα και την αγαπημένη του- Πού τους τσακώσαμε!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τον Πύρρο Δήμα με την αγαπημένη του, Αφροδίτη Σκαφίδα, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, όπου και παρακολούθησαν την παράσταση "Ιφιγένεια εν Αυλίδι"".

Αυτό το καλοκαίρι, πολλές είναι εκείνες οι παραστάσεις που έχουν κάνει την εμφάνισή τους και έχουν δημιουργήσει στο θεατρόφιλο κοινό τις πιο απίθανες εντυπώσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv παρευρέθηκε στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδάυρου, όπου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Αυγούστου η παράσταση "Ιφιγένεια εν Αυλίδι", με πολλούς επώνυμους να έχουν επιλέξει να την παρακολουθήσουν. Ανάμεσά τους απαθανατίσαμε και τον Πύρρο Δήμα, με την αγαπημένη του σύντροφο Αφροδίτη Σκαφίδα, οι οποίοι και είναι ζευγάρι εδώ και καιρό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους ολοένα και πληθαίνουν.

Οι δυο τους ήταν ντυμένοι με τα πιο υπέροχα και καλοκαιρινά Outfits, τα οποία και τόνιζαν το μαυρισμένο τους κορμί. Η αλήθεια είναι ότι απόλαυσαν την παράσταση και τις συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής, σε ένα από τα πιο ιστορικά θέατρα της Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε περισσότερες στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved