Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου: Η 1η δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης & η φουσκωμένη κοιλίτσα
NDP photo agency
Gossip Cam

Μιχαλάκη-Παπαγεωργίου: Η 1η δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση της εγκυμοσύνης & η φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους μετά την αποκάλυψη της είδησης ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί έκαναν χθες το βράδυ (8/9) η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. 

Το ευτυχισμένο ζευγάρι που περιμένει σε λίγους μήνες να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί, βρέθηκε στην avant premiere της ταινίας «Γυρίσματα της Τύχης» του Γούντι Άλεν στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσία του κορυφαίου σκηνοθέτη.

Παρ' όλο που ο πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο διάσημος Αμερικανός καλλιτέχνης, για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψαν η Δανάη Μιχαλάκη και ο σύζυγός της οι οποίοι πόζαραν στους φωτογραφικούς φακούς με ένα πολύ λαμπερό χαμόγελο που πρόδιδε την ευτυχία που μοιράζονται.

Φυσικά το βλέμμα όλων ήταν στραμμένο στην ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της όμορφης ηθοποιού και πρωταγωνίστριας της νέας σειράς της ΕΡΤ, "Η παραλία" η οποία επέλεξε για τη βραδιά ένα υπέροχο αέρινο φόρεμα που ήταν πολύ άνετο και ό,τι έπρεπε για την περίσταση.

Τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους όμως και άλλα ερωτευμένα ζευγάρια αλλά και πολλές ακόμα λαμπερές παρουσίες. Ανάμεσά τους ο Αποστόλης Τότσικας με τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, η πάντα εντυπωσιακή Μιμή Ντενίση αλλά και πολλοί ακόμα ηθοποιοί όπως ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, η Ελένη Ράντου η οποία πόζαρε μαζί με την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την κόρη της τελευταίας, η Βάσω Καβαλιεράτου, ο Αντίνοος Αλμπάνης, οι Μάνος Βακούσης και Μαρία Παπαλάμπρου, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια, αλλά και η Μαρία Σαράφογλου και η Ναταλία Αργυράκη.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved