Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτης-Μπάρκα: Η θεατρική πρεμιέρα ήταν... οικογενειακή υπόθεση! (photos)
Gossip Cam

Σταυροπούλου-Χατζηπαναγιώτης-Μπάρκα: Η θεατρική πρεμιέρα ήταν... οικογενειακή υπόθεση! (photos)

H Δανάη Μπάρκα ανέβηκε στο θεατρικό σανίδι κι η Βίκυ Σταυροπούλου δεν θα μπορούσε να μην την απολαύσει από κοντά.

Η παιδική παράσταση «Τα ρούχα του Βασιλιά» ανέβηκε στο θέατρο Αλίκη και πλήθος επωνύμων έδωσαν το «παρών». Φυσικά, ανάμεσά τους ήταν η μαμά Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία απόλαυσε τη Δανάη από κοντά και την καταχάρηκε.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν μαζί και έλαμπαν κυριολεκτικά.

Εκεί ήταν, ακόμη, η Βανέσσα Αδαμοπούλου με τον μικρό της, ο Φοίβος Δεληβοριάς και άλλοι επώνυμοι.

Λίγα λόγια για το έργο:

Τα «Καινούργια ρούχα του βασιλιά», ένα από τα πιο διαχρονικά και δημοφιλή παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, που επέλεξε να παρουσιάσει ως πρωταγωνιστής και σκηνοθέτης από τις 9 Νοεμβρίου στο Θέατρο Αλίκη, με μια ομάδα γνωστών και αγαπημένων συντελεστών, έχουν στόχο να γεμίσουν με γέλιο, μαγεία και ποίηση τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

Έχουν περάσει πάνω από 180 χρόνια από την πρώτη δημοσίευσή της ιστορίας του Άντερσεν, όμως η εμβληματική φράση του παραμυθιού «Ο βασιλιάς είναι γυμνός!», ακόμη επανέρχεται πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας, συμβολίζοντας την δύναμη της αλήθειας απέναντι στο ψέμα και την ζωτική ανάγκη η Εξουσία να διαθέτει ευθύνη, ταπεινότητα και γνώση για να μπορεί να αντέχει το βάρος της.

Στη διασκευασμένη ιστορία του Βασιλιά, που ανεβαίνει στο θέατρο Αλίκη λοιπόν θα βρείτε: έναν αλαζόνα Βασιλιά, γεμάτο έπαρση και εγωισμό που ενδιαφέρεται μόνο να φορά κάθε μέρα καινούργια, ακριβά και εντυπωσιακά ρούχα. Μια βασίλισσα που κυνηγάει ένα αστέρι για να το κάνει δικό της και καταλήγει… σ’ ένα πηγάδι χωρίς πάτο. Μια πριγκίπισσα στο δικό της κόσμο, ανεπίδεκτη μαθήσεως στα… μαγικά και στην πραγματικότητα. Έναν απατεώνα που βρίσκει την ευκαιρία στην κυριολεξία, να πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες στο βασιλιά.

Το γιο του απατεώνα, που θέλει να ξεφύγει αλλά δεν ξέρει πώς. Και φυσικά αυλικούς, υπουργούς και κόλακες της Εξουσίας που συνήθισαν να λένε μόνο «ναι» στο βασιλιά, για να μπορούν να υπάρχουν δίπλα του. Το μπέρδεμα όλων αυτών σε μια ιστορία με δράση, χιούμορ και πολλά ευτράπελα αναλαμβάνει να λύσει η πραγματικότητα με τη συμμετοχή των ίδιων των θεατών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved