Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Όπως κάθε χρόνο, ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για τις διακοπές τους στη Χαλκιδική!
Gossip Cam

Καμηλά-Στογιάκοβιτς: Όπως κάθε χρόνο, ταξίδεψαν από τις ΗΠΑ για τις διακοπές τους στη Χαλκιδική!

Η Αλέκα Καμηλά και ο σύζυγός της, Πέτζα Στογιάκοβιτς βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Χαλκιδική, όπου και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με την οικογένειά τους. 

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και έχουν δημιουργήσει μια απίθανη οικογένεια με τα τρία τους παιδάκια, που τους έχουν κλέψει την καρδιά.

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς μένουν μόνιμα στην Καλιφόρνια, μιας και οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις τους έχουν κρατήσει μακριά από την Ελλάδα. Η Αλέκα Καμηλά έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και η αλήθεια είναι ότι αγαπούν πολύ την Ελλάδα και για αυτόν τον λόγο μάλιστα έχουν και το δικό τους εξοχικό σπίτι στην Χαλκιδική, που είναι ένα από τα πιο αγαπημένα τους μέρη, αφού το επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι. Έτσι συνέβη και φέτος, μιας και το ζευγάρι τις τελευταίες ημέρες απολαμβάνει τις διακοπές του στην πανέμορφη Χαλκιδική.

Η Αλέκα Καμηλά.Papadakis Press

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε το ερωτευμένο επί 16 χρόνια ζευγάρι σε γνωστή παραλία και οι δυο τους απολάμβαναν τον καλοκαιρινό ήλιο. Τα τρία τους παιδιά Μίλα, Μαξ και Αντρί, είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους και οι δυο τους είναι αχώριστοι και απόλυτα ερωτευμένοι, όπως και την πρώτη στιγμή!

Διαβάστε επίσης:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved