Οι μέρες και οι νύχτες της Ντέμι Μουρ στη Μύκονο! To beach wear της και η βόλτα με σκάφος
Gossip Cam

Οι μέρες και οι νύχτες της Ντέμι Μουρ στη Μύκονο! To beach wear της και η βόλτα με σκάφος

Με βαριά καρδιά έφυγε για τον γυρισμό της στις Ηνωμένες Πολιτείες η Ντέμι Μουρ η οποία φέτος το καλοκαίρι ήθελε μόνο να βρεθεί στη χώρα μας και να περάσει όμορφες διακοπές. 

Είχε ενθουσιαστεί από τo 2021 όταν είχε βρεθεί στη Σητεία για να γίνει νονά στο παιδί μίας Ελληνίδας φίλης της και από τότε ψηφίζει μόνο Ελλάδα για διακοπές. Εκείνο το καλοκαίρι είχε βρεθεί με κάποια από τα παιδιά της στη χώρα μας και μάλιστα είχε επισκεφτεί και τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Φαίνεται πως τότε τής έκλεψε για πάντα την καρδιά η Μύκονος και έτσι επανέλαβε φέτος τις ελληνικές διακοπές της παρατείνοντας τις μέρες διαμονής της στο νησί.

H διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός δεν έκανε τίποτα για να αποτελέσει το επίκεντρο των φωτογράφων όμως αναπόφευκτα όπου την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός, την απαθανάτισε.

Ο δικός μας την εντόπισε σε προβλήτα γνωστής παραλίας της Μυκόνου να αποβιβάζεται από φουσκωτό σκάφος μετά από μία υπέροχη θαλάσσια βόλτα στα ανοχιτά του νησιού. Μάλιστα, μαζί της εκείνη την ημέρα ήταν και η Μαριέττα Χρουσαλά που είχε τη χαρά να τη γνωρίσει και να της μιλήσει για λίγο.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved