Η Βίσση, η Μποφίλιου και η ατάκα της θαυμάστριας που άναψε φωτιές
Gossip Specials

Η Βίσση, η Μποφίλιου και η ατάκα της θαυμάστριας που άναψε φωτιές

Να βγει να διασκεδάσει λίγο θέλησε η Άννα Βίσση την περασμένη εβδομάδα, αφού ολοκλήρωσε και τις φετινές της εμφανίσεις και παραλίγο να προκαλέσει επεισόδιο άθελά της. 

Η Άννα Βίσση επέλεξε να πάει με την παρέα της στο μαγαζί που τραγουδούσε η Νατάσα Μποφίλιου το προηγούμενο τριήμερο.

Αν και δεν το γνωρίζαμε αποδείχτηκε πως η μία είναι fan της άλλης, αφού τόσο η Άννα έδειχνε να απολαμβάνει κάθε λεπτό του προγράμματος της τόσο ιδιαίτερης τραγουδίστριας, όσο και η Νατάσα Μποφίλιου δεν σταματούσε να την δείχνει σαν να της αφιέρωνε τα τραγούδια και σχεδόν δεν ξεκόλλησε μπροστά από το τραπέζι της (πρώτο τραπέζι φυσικά).

Το σκηνικό που έγινε για την ίδια στα καμαρίνα, έγινε εν αγνοία της, και μεταφέρθηκε στο Gossip-tv.gr από fans της Άννας που έτυχε να διασκεδάζουν επίδης εκείνο το βράδυ στο μαγαζί και πήγαν στα καμαρίνια για να φωτογραφηθούν και με την Νατάσα Μποφίλιου. Εκεί έγιναν μάρτυρες ενός έντονου διαλόγου μετά της γνωστής τραγουδίστριας και μιας δικής της θαυμάστριάς.

Η κουβέντα ήταν γύρω από την Άννα. Η Νατάσα Μποφίλιου μιλούσε για εκείνη στους θαυμαστές της στα καμαρίνια με τα καλύτερα λόγια και κάποια στιγμή είπε για την Άννα Βίσση την φράση: "Είναι καταπληκτικό παιδί". Τι ήταν να το πει.... Μια από τις θαυμάστριες που βρίσκονταν εκεί έσπευσε να την "διορθώσει": "Ε, όχι και παιδί...." Έπρεπε να δείτε το ύφος στο πρόσωπο της ευγενέστατης Νατάσας Μποφίλιου. "Κι όμως είναι παιδί" της απάντησε με αρκετά αυστηρό ύφος και έκοψε άμεσα τη συζήτηση. Μπράβο της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved