Mια βραδιά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου-Τι δήλωσαν αποκλειστικά στο gossip-tv οι εκλεκτοί καλεσμένοι!
Gossip Specials

Mια βραδιά για την Ιωάννα Παλιοσπύρου-Τι δήλωσαν αποκλειστικά στο gossip-tv οι εκλεκτοί καλεσμένοι!

Το gossip-tv βρέθηκε στη καρδιά των βορείων προαστίων, σε ένα ιδιαίτερο πάρτι με τίτλο #HelpforIoanna, με λαμπερούς καλεσμένους, προς τιμήν της Ιωάννας Παλιοσπύρου και της αποκατάστασης της υγείας της. 

Είναι μια από τις εγκληματικές ενέργειες που συγκλόνισαν την Ελλάδα και είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης επί σειρά μηνών, όταν τον Μάϊο του 2020 εκείνη δέχτηκε βίαιη επίθεση με βιτριόλι από μια γυναίκα, σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας.


Από τη συγκεκριμένη ημέρα και έπειτα, η ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου άλλαξε ριζικά, ενώ μέχρι και σήμερα η ίδια προσπαθεί, εμπιστευόμενη πάντοτε την επιστήμη και τους εκπροσώπους της, να αποκαταστήσει τις πληγές που της άφησαν εκείνα τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα. Η Ιωάννα είναι ένα παράδειγμα δυναμικής γυναίκας και αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους ανεξαιρέτως, με την πηγαία αισιοδοξία και την στοχοπροσήλωσή της στο ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά. Μπορεί η καταδίκη της γυναίκας, που της επιτέθηκε, να τη γέμισε με το αίσθημα της δικαίωσης, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Ιωάννα ακόμη, μιας και έχει πολύ δρόμο να διανύσει ακόμα, για να επουλωθούν τα τραύματά της και να αποκατασταθεί πλήρως η υγεία της.


Το βράδυ της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021, το gossip-tv παρευρέθηκε στο Μαρούσι και στο πάρτι για τα 3α γενέθλια της ελληνικής εταιρίας χειροποίητων επίπλων GAND, μια διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για την έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας #HelpforIoanna, που θα βοηθήσει στην αποκατάσταση της υγείας της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Η Ιωάννα έδωσε το παρών, δείχνοντας πανέμορφη με το λαμπερό outfit της, δείχνοντας πως ακόμα και φορώντας τη μάσκα της, μπορεί να είναι πανέμορφη και να νιώθει αυτοπεποίθηση.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την Ιωάννα Παλιοσπύρου παρακάτω:


Πλήθος επώνυμων καλεσμένων επίσης έδωσε το παρών σε αυτή τη βραδιά, στηρίζοντας την ενέργεια #HelpforIoanna, δείχνοντας αγάπη, θαυμασμό και σεβασμό προς την Ιωάννα και την τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλει, για να τα καταφέρει. Πολλοί μίλησαν αποκλειστικά στο gossip-tv για την Ιωάννα, δίνοντας τις πιο θερμές ευχές τους για την αποκατάσταση της υγείας της.


Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πρέπει να σταματήσουμε να αναπαράγουμε το "Μην ανακατεύεσαι"»

Βασικός ο ρόλος του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού, Δημήτρη Ουγγαρέζου, στη βραδιά, αφού ο ίδιος βρισκόταν στα decks και συντρόφευσε τους καλεσμένους με αγαπημένες μουσικές. O ίδιος δήλωσε χαρούμενος, που πήρε μέρος σε μια τέτοια πρωτοβουλία και χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα του gossip-tv:

"Είναι ένα μάθημα μεγάλο, δεν θέλω όμως να το χρησιμοποιήσω, αλλά αντίθετα θέλω να είμαι φορέας αυτής της δύναμης προς τους υπόλοιπους. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι πρέπει να σταματήσουμε το "Μην ανακατεύεσαι", πρέπει να ανακατευόμαστε όχι με την έννοια της παρεμβατικότητας, αλλά με την έννοια του ότι πρέπει να μας νοιάζει τι κάνει ο διπλανός μας. Νομίζω ότι το παράδειγμα της Ιωάννας είναι μια αφορμή για το να σταματήσουμε να είμαστε αυτοαναφορικοί, να μας νοιάζει μόνο ο εαυτός μας."

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο gossip-tv:

Ελένη Τσολάκη: «H υποστήριξη και η αγάπη είναι κάτι που πρέπει να δίνεται απλόχερα»

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου στο OPEN, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για το πώς βλέπει εκείνη ως γυναίκα τη συγκεκριμένη στάση της Ιωάννας καθώς και το πώς κρίνει γενικότερα τις κακοποιητικές συμπεριφορές εναντίον των γυναικών. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ σημαντικό να παίρνουμε τέτοιες πρωτοβουλίες σε τέτοιους δύσκολους καιρούς να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και ιδιαίτερα σε αυτό το κορίτσι, που έχει ανάγκη την υποστήριξή μας, αν και δύναμη μας δίνει και η ίδια μέσα από αυτή τη δυσκολία που έχει περάσει. Η υποστήριξη και η αγάπη είναι κάτι που πρέπει να δίνεται απλόχερα και εγώ με τον τρόπο που μπορώ, είμαι εδώ για να την δώσω. Έχει δώσει ένα πολύ σπουδαίο μάθημα, για να μην το βάζουμε ποτέ κάτω, να κυνηγάμε τα όνειρά μας και να αγαπάμε τον εαυτό μας.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις της Ελένης Τσολάκη στη κάμερα του gossip-tv:

Ραμόνα Βλαντή: «Παίρνω πολύ μεγάλη δύναμη από το μήνυμα που περνάει αυτή η ιστορία»

Η fashion expert του τηλεοπτικού Style me Up έδωσε επίσης το παρών και μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Η ίδια παίρνει δύναμη από την Ιωάννα και τον χαρακτήρα της, που κρύβει αυτή τη θέληση για ζωή.

«Βρισκόμαστε εδώ για την Ιωάννα μας, ευελπιστώ όλα να πάνε καλά. Είναι κρίμα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και θέλω το κορίτσι να είναι όσο καλύτερα γίνεται. Παίρνω πολύ δύναμη από εκείνη, γιατί δίνει ένα μεγάλο μήνυμα για το ότι "Πάμε γερά με χαρά και αισιοδοξία" και η ζωή μπορεί να πάει παρακάτω.»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις της Ρομόνας Βλαντή στο gossip-tv:

Σόφη Πασχάλη: «Αυτή η γυναίκα έχει μια ατελείωτη δύναμη και της δίνω συγχαρητήρια»

Η Σόφη Πασχάλη είναι μια γυναίκα, όπου το χαμόγελο και η αισιοδοξία είναι πρωταγωνιστές στη ζωή της, μιας και εκείνη δηλώνει πλέον πιο χαρούμενη από ποτέ, με πλήρη αυτογνωσία. Η ίδια μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την λαμπερή βραδιά που παρευρέθηκε, για την ενέργεια του #HelpforIoanna καθώς και για τον ρόλο που έπαιξε το Survivor στη ζωή της.

«Αυτό που θέλω είναι η κοπέλα να είναι καλά, να το ξεπεράσει, να ξαναδεί τον εαυτό της όπως θέλει να τον δει και να πάνε πραγματικά όλα καλά. Αυτή η γυναίκα έχει μια ατελείωτη δύναμη και της δίνω συγχαρητήρια. Μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για πολλές γυναίκες, που περνούν δύσκολα, είτε επειδή ζουν μια κακοποιητική ζωή σε έγγαμο βίο, είτε σε οτιδήποτε ζουν και δεν μπορούν να εγκαταλείψουν.»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αποκλειστικές δηλωσεις της Σόφης Πασχάλη στη κάμερα του gossip-tv:

Γιάννης Σπαλιάρας: «H Aννίτα Ναθαναήλ έχει βοηθήσει σπουδαία την Ιωάννα, την ευχαριστώ»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ένας από τους καλεσμένους της εκδήλωσης και μίλησε για την μεγάλη βοήθεια που έχει προσφέρει η Αννίτα Ναθαναήλ στην Ιωάννα και τον αγώνα της και το πόσο σημαντικό είναι αυτό. Παράλληλα, μίλησε για τη βία κατά των γυναικών και το πόσο πρέπει να αλλάξει η κοινωνία και η νοοτροπία των ανθρώπων.

«Σίγουρα είναι μια ιστορία που μας άγγιξε όλους στην Ελλάδα και ο καθένας από την πλευρά του προσπαθεί να προσφέρει ότι μπορεί σε αυτήν την κοπέλα. Η Αννίτα Ναθαναήλ την έχει βοηθήσει πάρα πολύ, την ευχαριστώ και της οφείλω ένα πολύ μεγάλο μπράβο... Θεωρώ ότι όλα ξεκινούν από την οικογένεια μας. Οι γονείς έχουν πολύ μεγάλο ευθύνη για τη βία, αλλά και η κοινωνία, γιατί πρέπει να υπάρχουν και οι αντίστοιχοι νόμοι. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία ορισμένων»

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με τις αποκλειστικές δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα στο gossip-tv:

Ανάμεσα στους ιδιαίτερους καλεσμένους της βραδιάς βρέθηκε πρώτη απ' όλους βέβαια η πολύ καλή φίλη της Ιωάννας, Αννίτα Ναθαναήλ αλλά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Λιάγκας, η Νίνα Λοτσάρη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Μάκης Τσέλιος, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Μαρία Κορινθίου, ο Κώστας Κοκκινάκης, η Ναταλία Δραγούμη, ο Γιώργος Τσαλίκης, η Πηγή Δεβετζή και άλλοι πολλοί.

Δείτε παρακάτω σχετικά βίντεο, αποκλειστικά από το gossip-tv:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η θεατρική έξοδος μετά το Παρίσι και η συνάντηση με Βρανά – Καπουτζίδη

Πάζιου: «Η Ιωάννα δε μπορούσε να στηριχτεί καν σε μία καρέκλα» - Εικόνες από την προπόνησή της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Αυτοί είναι οι λόγοι που στενοχωρήθηκε στο Παρίσι – Η γιατρός της εξηγεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved