To gossip-tv στο στούντιο του Alpha News- Νικόλτσιου και Μπαρμπάτση ενώνουν τις δυνάμεις τους on air
Gossip Specials

To gossip-tv στο στούντιο του Alpha News- Νικόλτσιου και Μπαρμπάτση ενώνουν τις δυνάμεις τους on air

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 έκανε πρεμιέρα το ανανεωμένο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha με παρουσιάστριες την Έφη Μπαρμπάτση και την Μαρία Νικόλτσιου, το ανανεωμένο δίδυμο της ενημέρωσης του σταθμού.

Το gossip-tv βρέθηκε στην πρεμιέρα του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων, με τις δυο έμπειρες δημοσιογράφους του Alpha να δίνουν το καλύτερό τους εαυτό, με μοναδικό στόχο την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών.

Μετά από το πέρας του καλοκαιριού, το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Alpha επέστρεψε, πιο ανανεωμένο από ποτέ, με τις δημοσιογράφους Μαρία Νικόλτσιου και Έφη Μπαρμπάτση να έχουν αναλάβει από κοινού την παρουσίαση, μεταφέροντας τον τηλεθεατή σε μια νέα, σύγχρονη εμπειρία σε ο, τι αφορά την ενημέρωσή του. Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, ένα δελτίο ειδήσεων έχει μέσα στο στούντιο live μια δημοσιογραφική ομάδα, η οποία και έχει αναλάβει την καταγραφή όλων των τελευταίων εξελίξεων για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας εντός και εκτός συνόρων. Φυσικά, τα θέματα που αναλύουν οι δυο τους on air εμπλουτίζονται με ρεπορτάζ από τον τόπο και τον χρόνο των γεγονότων, αλλά και με διαρκείς συνδέσεις με την αίθουσα σύνταξης του καναλιού.

Το gossip-tv βρέθηκε στο στούντιο του Alpha News στο πρώτο δελτίο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, με τις δυο παρουσιάστριες να είναι ντυμένες στα λευκά και να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τηλεοπτικό αέρα, για την ενημέρωση όλων των τηλεθεατών. Επιπρόσθετα, η Μαρία Νικόλτσιου δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv για την νέα αυτή καθημερινή συνεργασία με την συνάδελφό της, Έφη Μπαρμπάτση: "Η Έφη είναι εξαιρετικό παιδί, με ήθος και έχει συμπληρώσει πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ, είναι πολύ έμπειρη. Πέρα από συνάδελφοι, είμαστε και φίλες και νομίζω ότι αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας και μας κάνει να ταιριάζουμε τόσο πολύ"

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Δείτε και το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή του Alpha, "Super Κατερίνα":

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved