Παρέλαση επωνύμων σε θεατρική πρεμιέρα- Τα ζευγάρια, οι καλοντυμένες κυρίες και τα πηγαδάκια!
Gossip Specials

Παρέλαση επωνύμων σε θεατρική πρεμιέρα- Τα ζευγάρια, οι καλοντυμένες κυρίες και τα πηγαδάκια!

 Μια επίσημη θεατρική πρεμιέρα που παρακολούθησε όλη η showbiz. Η παράσταση, «Η τρελή του Σαγιό», έβαλε τα καλά της και υποδέχτηκε στο θέατρο Παλλάς τους επώνυμους προσκεκλημένους.

Το εμβληματικό θεατρικό έργο του Ζαν Ζιρωντού, ενός από τους σπουδαιότερους Γάλλους δραματουργούς του Μεσοπολέμου, παρουσιάζεται στο Θέατρο Παλλάς, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο, της «Τρελής» του Σαγιό -κατά κόσμον Ωρελί- αναλαμβάνει η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, και ενσαρκώνει τον αγώνα μιας εκκεντρικής Παριζιάνας, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας που επηρεάζει τη ζωή μας. Μαζί της ο Νίκος Μουτσινάς στον ρόλο του παλιατζή, ενός δαιμόνιου θεατρίνου του δρόμου και η Αθηνά Οικονομάκου, στο ρόλο της γλυκιάς και ευαίσθητης Ίρμας, μιας Παριζιάνας πόρνης με αγνή ψυχή, σα μικρού παιδιού. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Σιαμσιάρης, ο Κώστας Καζάκας, η Χριστίνα Τσάφου, η Στέλλα Γκίκα, ο Στάθης Μαντζώρος, η Γεωργία Καλλέργη, ο Πρόδρομος Τοσουνίδης, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος, ο Μάκης Πατέλης και έξι ακόμα ηθοποιοί.

Δίπλα στον Πέτρο Ζούλια, βάζει την καλλιτεχνική της σφραγίδα, μία σπουδαία ομάδα συντελεστών. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα, υπογράφει την πρωτότυπη μουσική σύνθεση και τα τραγούδια. Τα φαντασμαγορικά σκηνικά σχεδίασε η Μαρία Φιλίππου, τα εντυπωσιακά κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη, τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς η Μελίνα Μάσχα και την κινησιολογική καθοδήγηση η Κική Μπάκα.

Το βράδυ της Δευτέρας το θέατρο Παλλάς υποδέχτηκε τους επώνυμους φίλους του. Και ποιους δεν είδαμε! Η Άννα Βίσση, η Ελεονώρα Μελέτη με τον Θοδωρή Μαροσούλη, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Σάκης Ρουβάς, η Νατάσα Θεοδωρίου, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Έλλη Κοκκίνου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Ευανθία Ρεμπούτσικα, η Μπέττυ Μαγγίρα, ο Δημήτρης Μακαλιάς με την Αντιγόνη Ψυχράμη, η Δανάη Παππά, ο Γιώργος Θεοφάνους και πολλοί ακόμη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί όλους τους επώνυμους. Ποιες κυρίες ήταν οι πιο καλοντυμένες αλλά και ποια ζευγάρια έκλεψαν τις εντυπώσεις;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved