Η Αφροδίτη Λιάντου στο gossip-tv: «To ιδανικό τέλος για τη Μυρτάλη θα ήταν να φύγει στο εξωτερικό»
Gossip Specials

Η Αφροδίτη Λιάντου στο gossip-tv: «To ιδανικό τέλος για τη Μυρτάλη θα ήταν να φύγει στο εξωτερικό»

Αφροδίτη Λιάντου: Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που συναντάς και το βλέμμα της σε μαγνητίζει από το πρώτο κιόλας λεπτό. 

Η ομορφιά και η εμφάνιση μπορεί να είναι το εισιτήριο για την κορυφή και εκείνη, χωρίς καμία αμφιβολία, το έχει πάρει και σκοπεύει να το κρατήσει, εντυπωσιάζοντάς μας και με το ταλέντο της. Ο λόγος για την Αφροδίτη Λιάντου η οποία πρωταγωνίστησε για δύο χρόνια στην καθηλωτική δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Η τηλεοπτική «Μυρτάλη» έχει ξεκινήσει την καριέρα της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μας μίλησε αποκλειστικά για αυτό το υπέροχο ταξίδι των δύο ετών, αποκάλυψε ποιος είναι ο άνθρωπος που την συμβουλεύει, αλλά μίλησε και για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Ποια είναι όμως η Αφροδίτη Λιάντου;

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Φεβρουαρίου του 1999. Είναι τραγουδίστρια, συνθέτρια και ηθοποιός. Γονείς της είναι οι ηθοποιοί Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος και η καλλιτεχνική φλέβα υπήρχε μέσα της από την αρχή.

afroditi_liantou-1.jpg

Έχει σπουδάσει στο Λονδίνο Performing Αrt και ασχολείται με το τραγούδι και την υποκριτική από τα πρώτα της βήματα στο χώρο. Έχει κυκλοφορήσει ήδη τραγούδια και έχει πάρει μέρος σε συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό.

8dcb66b6893242848b8e1e6a2bbee29a.jpg

«Με τον Αλέξανδρο ήρθαμε κοντά λόγω της δουλειάς»

Η ηθοποιός, κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της δραματικής σειράς του Ανδρέα Γεωργίου που πήρε το πράσινο φως για τον τρίτο συγκλονιστικό κύκλο που θα προβληθεί στις οθόνες μας από τον Σεπτέμβριο.

Η Αφροδίτη Λιάντου είχε συμμετοχή και στο«Μπρούσκο» που ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία του Ανδρέα Γεωργίου στον ΑΝΤ1 και που πρωταγωνίστησε η μητέρα της. Ο ρόλος στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» είναι το καλύτερο και παράλληλα το πιο δυναμικό ξεκίνημα για εκείνη.

Η ίδια νιώθει ευλογημένη που της δόθηκε η μεγάλη αυτή ευκαιρία στο ξεκίνημά της. Όπως μας είπε, την συμβούλευσε η μητέρα της με την οποία η ομοιότητα που έχει είναι απίθανη. Η ίδια κατάφερε να προσεγγίσει το ρόλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και παρόλο που η ηρωίδα της είχε ένα τραγικό φινάλε, η Αφροδίτη ήρθε για να μείνει και σίγουρα θα μας απασχολήσει για πολλά χρόνια ακόμη.

liantou

«Ήταν πολύ έντονες οι σκηνές και πολύ δύσκολες στο φινάλε»

Δείτε φωτογραφίες της στην παρακάτω Gallery:

Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τη Γη της ελιάς, τη συγκλονιστική σκηνή της δολοφονίας της, τη μητέρα της και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

Για το τηλεοπτικό ταξίδι των δύο ετών στη Γη της ελιάς λέει:

«Έμαθα πολλά πράγματα σε αυτά τα 2 χρόνια. Γνώρισα άλλους ανθρώπους και γενικά έφτιαξα όμορφες σχέσεις μέσα από αυτή τη δουλειά. Νιώθω ότι ήμουν πολύ τυχερή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Ήταν ένα πολύ ωραίο ξεκίνημα που μου άνοιξε πολλές πόρτες και με δίδαξε και πολλά πράγματα».

«Μετά από αρκετό καιρό που γνωριζόμασταν με τον Αλέξανδρο (σ.σ. Σκουρλέτη), εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από φιλία!»

Η συγκλονιστική σκηνή της δολοφονίας της Μυρτάλης

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της στη διάρκεια των γυρισμάτων της Γης της Ελιάς όπως παραδέχεται η ίδια, ήταν η τελευταία σκηνή με τη δολοφονία της από τα χέρια του Αλέξη, ρόλο που υποδύεται στη σειρά ο Αλέξανδρο Σκουρλέτης. Η ηθοποιός παραδέχτηκε: «Η αλήθεια είναι ότι ήταν πολύ έντονες σκηνές και πολύ δύσκολες και λόγω του ότι είναι ένα καθημερινό σήριαλ, δεν είχαμε πολλές ώρες μπροστά μας για να τις γυρίσουμε, οπότε είχαμε και τη δυσκολία του χρόνου και είχαμε και τη δυσκολία των σκηνών που έπρεπε να γίνουν.

Snapinsta.app_348481689_1302784203989958_4910582466967208790_n_1080.jpg

Παρόλα αυτά είμαι πολύ ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Έπεσε πολλή δουλειά εκείνη τη μέρα που γυρίστηκαν αλλά είχαμε έναν καταπληκτικό σκηνοθέτη δίπλα μας, τον Κωνσταντίνο Χριστοδουλίδη, που μας βοήθησε πάρα πολύ.»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ήταν πολύ έντονες σκηνές και είχαμε πολύ άγχος και ο Αλέξανδρος και εγώ αλλά πιστεύω ότι τις φέραμε εις πέρας!

Η Αφροδίτη Λιάντου επίσης αναφέρθηκε και στον τρόπο που έλαβε τέλος ο ρόλος της ως Μυρτάλη στη Γη της Ελιάς, λέγοντας πως θα προτιμούσε η ηρωίδα της να έφευγε για το εξωτερικό από το να δολοφονηθεί από τα χέρια του αγαπημένου της στη σειρά.

Η Αφροδίτη Λιάντου απάντησε και για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

«Ήρθαμε κοντά λόγω της δουλειάς επειδή όπως είπα ήμασταν και μια παρέα όλοι μαζί.
Μετά από αρκετό καιρό που γνωριζόμασταν, εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω από φιλία, σε σχέση.

Δουλεύαμε και αρκετά μαζί, είχαμε και δύσκολες σκηνές και είχαμε μια πολύ καλή επικοινωνία εξ αρχής.»

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved