Gossip Specials

H Ραμόνα Βλαντή στο gossip-tv: «Εύχομαι υγεία πάνω απ΄όλα! Τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας»

Gossip-tv Team

Η Ραμονα Βλαντή μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv και αυτό που ζήτησε να έρθει με το 2022 είναι η αποκατάσταση της υγείας και να μπορούμε να είμαστε όλοι όσο το δυνατόν πιο ευτυχισμένοι.

Η γιορτινή περίοδος είναι για τους περισσότερους κάτι το αγαπημένο, αφού δεν μπορούν να σταματήσουν να κοιτούν τα πολύχρωμα λαμπάκια και να χαζεύουν τα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους, ενώ πολλοί είναι και εκείνοι, που θέλουν να το έχουν στολισμένο ακόμα και καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Ανάμεσα στους επώνυμους που ευχήθηκαν αποκλειστικά στο gossip-tv για τα Χριστούγεννα και για όλα εκείνα που θα μας φέρει ο νέος χρόνος ήταν και η Ραμόνα Βλαντή, μια κυρία της ελληνικής τηλεόρασης, που η καθημερινότητά της είναι συνυφασμένη με το fashion και την αγάπη της για την μόδα. Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Μy Style Rocks και λατρέψαμε το ιδιαίτερο στυλ της, καθώς κέρδισε και τον πρώτο τίτλο και κατάφερε να αποδείξει ότι τα διαφορετικά ντυσίματα, ανάλογα με το concept της, ήταν και τα καλύτερα του σόου.

Η Ραμόνα Βλαντή ευχήθηκε να είμαστε όλοι υγιής και να ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την κατάσταση με την πανδημία, ώστε να μπορέσουμε να ορθοποδήσουμε και να καταφέρουμε να κερδίσουμε πίσω την ελευθερία μας. Η υγεία για εκείνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά αγαθά, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα φτιάξουμε εμείς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση: Αυτά είναι τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο στο gossip-tv μέσα στο 2021

Οι 10 + 2 καλοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!

Ανασκόπηση 2021: Τι μας άρεσε και τι όχι στην ελληνική τηλεόραση τη χρονιά που φεύγει! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved