Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Η Ελένη Μενεγάκη μας εύχεται με τον δικό της μοναδικό τρόπο

Και τι δεν έχουμε ζήσει 13 χρόνια τώρα με την Ελένη Μενεγάκη

Ήταν η πρώτη Celebrity που περάσαμε στη βάση του Gossip-tv.gr όταν ετοιμάζαμε το site το 2009 και είναι νομίζουμε δίκαιο να ανοίξουμε και αυτήν την ενέργεια των γενεθλίων μας μαζί της.

Σε αυτά τα 13 χρόνια η Ελένη (σας, μας, όλων) έχει πρωταγωνιστήσει χιλιάδες φορές στην αρθρογραφία του site τόσο με φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη ζωή της, όσο και με αξέχαστες τηλεοπτικές της στιγμές. Μία είναι η Ελένη. Κι εμείς ξεχωρίσαμε 13 θέματα από αυτά τα 13 χρόνια ατέλειωτων -το ομολογούμε- δημοσιευμάτων.

Από τα πρώτα θέματα που δημοσιεύσαμε ήταν οι διακοπές της στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2009, ένα πέρασμα που έκανε τότε από το κοσμοπολίτικο νησί καθώς σε γενικές γραμμές η Ελένη απέφευγε και αποφεύγει τους πολύ κοσμικούς προορισμούς..

Λίγο καιρό αργότερα ανακαλύψαμε και αποκαλύψαμε την άγνωστη σύνδεση της Ελένης Μενεγάκη με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Αλήθεια εσείς γνωρίζετε τι τους ενώνει;

Αυθόρμητη, όπως πάντα φιλοξενεί τον Γιώργο Παπαδάκη στο τηλεοπτικό της πλατό, χρόνια μετά την μεταγραφή της στον Alpha και βρίσκει ευκαιρία να στείλει ένα μήνυμα στον άνθρωπο που της έδωσε την μεγάλη ευκαιρία. Γιατί η Ελένη δεν ξεχνά.

Έχει όμως και άτυχες στιγμές. Χρόνια πριν την ενασχόληση με το instagram η Ελένη ποστάρει στο twitter και κατά λάθος ανεβάζει φωτογραφία του Ματέο με τα παιδιά της. (δεν ήταν η μόνη φορά που κάτι ξέφυγε, ήταν όμως η πρώτη). Αν και είναι ιδιαίτερα προσεχτική, το έχει δείξει και τις φορές που κάποιο δικό της πρόσωπο βρισκόταν στο πλατό της backstage, τα λάθη είναι ανθρώπινα.

Και...έχει και μαντικές ικανότητες αφού το βιβλίο που ξεχώρισε το 2012, το διάβασε σε μιάμιση μέρα και δήλωσε σίγουρη πως θα γίνει ταινία, όντως έγινε.

Από τα αγαπημένα θέματα του κοινού, αυτά που αφορούν το παρελθόν της ωραίας Ελένης. Πώς ήταν ως παιδί, τι λένε οι τότε καθηγητές της για εκείνη και άλλα πολλά τέτοια που πάντα τραβούσαν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το ασταμάτητο κυνηγητό των paparazzi την κουράζει και κάποια στιγμή ξεσπάει. Δηλώνει πως είναι ένας κυνηγημένος άνθρωπος και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, δημοσιεύοντας πια η ίδια τόσο φωτογραφίες της με μαγιό από τις διακοπές της και στιγμές από την καθημερινότητά της. Αφού δείχνει η ίδια στον κόσμο της τι κάνει, ποιός ο λόγος να την "κυνηγήσουν"; Και παρά τη μυστικότητα της τέταρτης εγκυμοσύνης της, βάζει η ίδια φωτογραφίες από τη βάφτιση της μικρής Μαρίνας της.

Αλλά και συνομιλεί στο instagram με την πεθερά της αποκαλύπτοντας πολύ τρυφερά πώς την αποκαλεί η ίδια.

Η ανακοίνωσή της να αποχωρήσει από τα τηλεοπτικά πλατό, φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Με δάκρυα στα μάτια και όλη της την οικογένεια γύρω της η Ελένη ανοίγει την καρδιά της στιον κόσμο της. Μα γίνεται ελληνική τηλεόραση χωρίς την Ελένη Μενεγάκη;

Μάλλον όχι. Μετά από μια χρονιά χαλάρωσης με άφθονο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά της και τον άντρα της ζωής της, με πολλές συνταγές που φρόντιζε να μοιράζεται μέσω instagram με το κοινό, η Ελένη επέστρεψε στο Mega στα καλύτερά της.

Στη μεσημεριανή ζώνη που η ίδια "έχτισε" και στην πιο κεφάτη της χρονιά. Γιατί η Ελένη έλειψε μεν από την τηλεόραση έναν χρόνο αλλά δεν έλειψε ποτέ από το κοινό της.

Είναι η Ελένη τους. Που θα βγει στον κήπο της να παίξει σαν μικρό παιδί με τα χιόνια, θα κυκλοφορήσει εντελώς άβαφη στις διακοπές της, που θα αυτοτρολλαριστεί στον τηλεοπτικό αέρα που θα έχει πολλές φορές τις ίδιες απορίες με εκείνους.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved