Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Η Φαίη Σκορδά και η ευχή της που θέλουμε να βγει αληθινή

Από το Alter στον Antenna, 13 χρόνια δρόμος για τη Φαίη Σκορδά κι εμείς τα καταγράψαμε όλα. 

Την πρώτη μεγάλη της τηλεοπτική μεταγραφή, την κάθετα ανοδική της πορεία, την εξέλιξή της σε μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Κι αν κάτι μπορεί να μην γνωρίζετε για τη Φαίη είναι πως δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και τον αυτόματο. Δουλεύει σκληρά για την εκπομπή της, έχει άποψη και δεν διστάζει να την εκφράσει.

Την εποχή που το Gossip-tv.gr βγήκε στον αέρα η Φαίη Σκορδά βρισκόταν ακόμα στο Alter - στο οποίο ήδη είχαν εμφανιστεί τα πρώτα προβλήματα- και προετοίμαζε τον γάμο της που θα γινόταν την επόμενη χρονιά. Είναι η εποχή που κάνει και την πρώτη της σέξι -για τα δεδομένα της- φωτογράφηση στο τότε Nitro μιλώντας για όλα.

Το καλοκαίρι που ακολουθεί είναι και αυτό του γάμου της με τον Γιώργο Λιάγκα. 21 Ιουνίου του 2010. Ντύθηκε νύφη και την επόμενη μέρα πήγε κανονικά στην εκπομπή της. Το καλοκαίρι που σηματοδοτεί και την μεταγραφή της στο Mega - τότε- και το ξεκίνημα της Φαίης - παρέα με τον Γιώργο- στην πρωινή ζώνη. Μια συνεργασία για την οποία όταν τους έγινε αρχικά η πρόταση ήταν και οι δύο αρνητικοί! Κι όμως ήταν αυτή ακριβώς η συνεργασία που τους εκτόξευσε στην κορυφή.

Η πορεία κάθετα ανοδική. Το 2011 η Φαίη γίνεται για πρώτη φορά μαμά και συνδέεται για πάντα με την Τήνο αφού ένα τάμα της την οδηγεί στο νησί εκεί βαφτίζει τον πρωτότοκο γιο της και στη συνέχεια αποκτά κι εξοχικό στον πανέμορφο αυτό τόπο των Κυκλάδων. Τρία χρόνια αργότερα γεννιέται και ο δεύτερος γιος του ζευγαριού, ο Δημήτρης, ενώ η Φαίη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν - στον Antenna πια- μόλις ενάμιση μήνα μετά τη γέννα ήταν σε άψογη φόρμα.

Έναν χρόνο αργότερα βαφτίζεται και ο Δημήτρης εντός Αττικής, στη Βάρκιζα με τους γονείς του να λάμπουν από χαρά.

Όλα αυτά τα χρόνια το μόνο που έχει αλλάξει είναι το στιλ της Φαίης, για το οποίο έχει κατά καιρούς "απολογηθεί" στο παρελθόν. Κάθε χρόνος που περνάει γίνεται όλο και καλύτερη.

Το καλοκαίρι του 2015 ο φακός του Gossip-tv.gr τους "συλλαμβάνει" στις καλοκαιρινές τους διακοπές στο νησί της Παναγίας.

Η επόμενη χρονιά σηματοδοτεί τον χωρισμό τους. Και μπορεί να μην είναι πια αντρόγυνο, παραμένουν όμως πάντα αγαπημένοι, νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και έχουν πάντα ως πρώτη τους προτεραιότητα τα παιδιά τους. Αδιαπραγμάτευτα.

Η Φαίη όταν αφήνει πίσω της τα τηλεοπτικά στούντιο είναι μια αφοσιωμένη μαμά που λατρεύει τους γιους της. Και σπάνια τους χαλάει χατήρι. Γίνεται πιο ενεργή στα social, αυτοτρολλάρεται και δημοσιεύει ξεκαρδιστικές στιγμές από την καθημερινότητά της, όπως για παράδειγμα φαντασμαγορικές τούμπες από τα μαθήματα θαλάσσιου σκι και όχι μόνο.

Μόνη πια στο τηλεοπτικό πλατό του Πρωινού, η Φαίη πολλές φορές συνοδεύτηκε από τους γιους της στο στούντιο. Μια από αυτές, που αγχωμένη φώναξε στους μικρούς ενώ ήταν στον αέρα να μην τρέχουν μας έχει μείνει αξέχαστη.

Στην ίδια μάλλον θα έχει μείνει αξέχαστο το πρωινό που πηγαίνοντας στο κανάλι έπαθε λάστιχο και βρέθηκε στα χωράφια.

Από πέρυσι έχει και πάλι δίπλα της τηλεοπτικά τον Γιώργο Λιάγκα και αυτόν τον ενάμιση χρόνο που ξανασυνεργάζονται έχουν γίνει πολλά. Για εμάς πάντως το πιο μεγάλο ήταν η πρώτη του εμφάνιση στο στούντιο πριν την επιστροφή του.

Εν αναμονή επίσημων των ανακοινώσεων του καναλιού για την επόμενη χρονιά ελπίζουμε η ευχή που μας έδωσε για καλές και χαρούμενες ειδήσεις να ισχύσει παντού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved