Gossip Specials

13 χρόνια gossip-tv: Μια Happy Day ξεκινάει με τις ευχές της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Γιατί να το κρύψουμε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. 

Και όχι μόνο γιατί για κάποια χρόνια η Σταματίνα ήταν μία από τους συνεργάτες του Gossip-tv.gr αφού εδώ πήρε το βάπτισμα του διαδικτύου έχοντας το δικό της blog, το Tsimtsilicious, αλλά κυρίως γιατί είναι καταπληκτικό πλάσμα.

Ευγενέστατη -πάντα- δουλευταρού -όσο λίγες- και πάντα το κορίτσι της διπλανής πόρτας η Σταματίνα δεν έχει περάσει εύκολα για να φτάσει στην κορυφή των παρουσιαστριών της ελληνικής τηλεόρασης.

Τον πρώτο χρόνο μας στον διαδικτυακό αέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρισκόταν ακόμα στο Alter που κλυδωνιζόταν από τα προβλήματα και παρουσιάζε το Tv Weekend. Είναι η χρονιά που έστειλε πακέτο στη μητέρα της και μας συγκίνησε.

Και είναι η χρονιά που στη ζωή της μπαίνει ο σύζυγός της -πια- Θέμης Σοφός. Μια σχέση που έγινε γνωστή λίγους μήνες μετά το ξεκίνημά της.

Το καναλι κλείνει, η Σταματίνα μένει χωρίς δουλειά, περνάει από οντισιόν για να βρίσκεται στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη (δεν την πήραν τελικά) αλλά ζει την απόλυτη ευτυχία ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του άντρα της ζωής της. Ο γάμος τους έγινε στις 25 Ιουνίου του 2011 και όλα ήταν υπέροχα.

Η επόμενη τηλεοπτική σεζόν την βρίσκει να διαγωνίζεται στο Dancing on Ice (ακόμα απορούμε πώς το έκανε) και να παραδέχεται δημόσια πως για μεγάλο διάστημα, λόγω του ότι ήταν απλήρωτη από το Alter (όπως όλοι οι εργαζόμενοι) ζούσε με δανεικά.

Συζητάει για την πρωινή ζώνη του Antenna αλλά τελικά βρίσκεται στην απογευματινή όπου και ανακοινώνει την πρώτη της εγκυμοσύνη. Η Νάγια έρχεται λίγους μήνες αργότερα επεισοδιακά, αφού η Σταματίνα βρίσκεται στο πλατό όταν σπάνε τα νερά και οδηγείται από τους συνεργάτες της στο μαιευτήριο.

Μόλις έναν χρόνο αργότερα με τη Σταματίνα να παρουσιάζει πια το Happy Day στον Alpha, γεννιέται και η δεύτερη κόρη του ζευγαριού και λίγους μήνες αργότερα γίνεται διπλή βάφτιση για τις δύο δεσποινίδες Σοφού.

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Σταματίνα είναι ένας άνθρωπος που πιστεύει βαθιά. Δεν έχει κρύψει άλλωστε τις συχνές της επισκέψεις στο μοναστήρι του Αγίου Ευφραίμ που θεωρεί προστάτη της (Ευφραίμ είναι και το δεύτερο όνομα ποιυ έδωσε στον γιο της). Ένα τάμα της όμως την οδηγεί στο μοναστήρι του Ταξιάρχη στη Μυτιλήνη. Έναν χρόνο αργότερα γεννιέται και ο γιος του ζευγαριού και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η βάφτισή του γίνεται στον Μανταμάδο της Μυτιλήνης.

Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, περνάει όλο τον ελεύθερο χρόνο της με την οικογένειά της ενώ είναι η ίδια που τρέχει και περιμένει τις μικρές στις απασχολήσεις τους. Αν και συνδέονται με την Κορινθία και την επισκέπτονται συχνά, αφού εκεί βρίσκεται το εξοχικό της οικογένειας Σοφού, τα τελευταία χρόνια αγόρασαν ένα όμορφο σπίτι στην αγαπημένη τους Πάρα όπου και περνούν πια τα καλοκαίρια τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved