Gossip Specials

MasterChef τελικός: Ο Παναγιώτης στο gossip-tv: Τα συναισθήματα, το έπαθλο και η μοναδική εμπειρία!

Ράνια Θεοδωρακοπούλου

MasterChef Τελικός: Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε στα στούντιο του ριάλιτι μαγειρικής την Τετάρτη 15 Ιουνίου, με τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο να αναδεικνύεται νικητής του διαγωνισμού και η διάθεση να ανεβαίνει στα ύψη, με ένα απολαυστικό cocktail party, για τον εορτασμό του τέλους της σεζόν και του νέου MasterChef της Ελλάδας. 

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο έκτος κύκλος του διάσημου ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει κλέψει τις καρδιές πολλών τηλεθεατών, οι οποίοι το παρακολουθούν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια και χωρίς να χάνουν κανένα από τα επεισόδιά του.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν οι δυο φιναλίστ του έκτου κύκλου του MasterChef, οι οποίοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, τα πήγαν περίφημα σε οποιαδήποτε μαγειρική δοκιμασία είχαν να φέρουν σε πέρας και κατάφεραν, με αυτόν τον τρόπο, να είναι οι πρωταγωνιστές του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού.

IMG_4549.jpg

Mε μικρή διαφορά στην τελική βαθμολογία, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να αναδειχθεί ο επόμενος έλληνας MasterChef και σύμφωνα με όσα έχουμε δει στο ριάλιτι, ο νεαρός σεφ, μιας και είναι μόλις 28 ετών, έχει πολύ μεγάλο μέλλον στον χώρο της μαγειρικής και μια μεγάλη καριέρα είναι έτοιμη να ξεδιπλωθεί μπροστά του.

Ο Παναγιώτης, με 58 βαθμούς συνολικά, έναντι των 53, που κατάφερε να συγκεντρώσει η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ήταν εκείνος που κέρδισε το έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, ενώ παράλληλα ο μεγάλος τίτλος του ΜasterChef του ανήκει δικαιωματικά, μιας και του άξιζε και με το παραπάνω.

Την λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού του ριάλιτι, το gossip-tv ήταν εκεί και καταγράψαμε όλες τις αντιδράσεις των παικτών, αλλά και του κοινού, που παρευρισκόταν στην κουζίνα του MasterChef, ενώ αυτό που έντονα παρατηρήσαμε ήταν ότι η αγωνία, τις περισσότερες φορές, χτύπησε κόκκινο.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, λίγα μόλις λεπτά μετά από την νίκη του, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τα πρώτα του συναισθήματα, ενώ σημείωσε ότι το ταξίδι του διαγωνισμού ήταν η πιο γεμάτη εμπειρία της ζωής του. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έχω πολύ μεγάλη χαρά που κέρδισα. Ευχαριστήθηκα πολύ τον διαγωνισμό. Τον έζησα όλο από την αρχή μέχρι το τέλος και κατάφερα να πάρω και τον τίτλο. Είναι αυτό που βλέπεις από την τηλεόραση και λες ‘ναι, είναι δύσκολο, έχει αγώνα πολύ... Και όμως είμαστε εδώ, το καταφέραμε όλο. Είναι μια εμπειρία που θα την ξαναέκανα στο εκατό τοις εκατό σίγουρα, αλλά αυτό που θέλω αυτήν την στιγμή είναι να πάω και να κοιμηθώ στο σπίτι μου...

Θέλω να κοιμάμαι στο σπίτι μου και να έρχομαι εδώ μόνο για να μαγειρεύω... Αυτό που νιώθω ότι έχω πραγματικά ανάγκη να κάνω αυτή τη στιγμή είναι να κάτσω με όλους τους δικούς μου: κοπέλα, οικογένεια, φίλους. Να τους δω όλους και να χαλαρώσω. Δηλαδή έτσι πρώτα λίγο να κοιμηθώ, να μην μαγειρέψω δυο τρεις μέρες και μετά ξανά πάλι. Η μαγειρική είναι το παν για μένα, δεν μπορώ και πολύ χωρίς αυτήν, γιατί πέρα από την δουλειά είναι και το χόμπυ μου και αυτό που αγαπάω να κάνω συνέχεια».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Υπενθυμίζεται πως την στιγμή που έπεσε η αυλαία του MasterChef και αναδείχθηκε ο Παναγιώτης ως ο νικητής, στο στούντιο επικράτησε χαμός, με την Καλλιόπη, τους κριτές, τους παλαιότερους παίκτες, αλλά και το κοινό, να αγκαλιάζουν τον μεγάλο νικητή και να του εύχονται ένα λαμπρό μέλλον στον χώρο της μαγειρικής, κάτι που ουσιαστικά είναι σίγουρο, μιας και το ταλέντο του είναι πολύ πολύ μεγάλο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο με τις πρώτες αντιδράσεις μετά τη νίκη του Παναγιώτη:

Δείτε στην παρακάτω gallery αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την λαμπερή βραδιά:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved