Gossip Specials

The Voice: Μαρία Σακελλάρη στο gossip-tv: «Ευχαριστώ τον Πάνο Μουζουράκη, έμαθα πολλά από εκείνον»

Gossip-tv Team

Αποκλειστικό: Το gossip-tv βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2023 στον μεγάλο τελικό του The Voice Of Greece, με την Μαρία Σακελλάρη, στο τέλος της βραδιάς, να είναι η νικήτρια, κερδίζοντας το μοναδικό έπαθλο, ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο, που μόνο σαν όνειρο φάνταζε για εκείνη πριν από λίγο καιρό. 

Πρόκειται για το αγαπημένο μουσικό σόου, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει τα τελευταία χρόνια και το παρακολουθεί ανελλιπώς, χωρίς να χάνει επεισόδιο.

Το βράδυ του Σαββάτου 11 Μαρτίου 2023 βρεθήκαμε στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Γαλατσίου και στον μεγάλο τελικό του The Voice of Greece 2023, με την Μαρία Σακελλάρη να κατακτά τη νίκη, η οποία φυσικά περιελάμβανε και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο.

Η 16χρονη κοπέλα με την μαγική φωνή, από την στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων από την Φαίη Σκορδά, δεν μπορούσε να πιστέψει πως είναι η νικήτρια και πως κατάφερε να κατακτήσει το όνειρό της.

Σύμμαχός της σε όλο αυτό το ταξίδι φυσικά ο coach της, Πάνος Μουζουράκης, που από την πρώτη στιγμή την πίστεψε και την στήριξε με αποτέλεσμα να φτάσει ψηλά και να κατακτήσει την κορυφή. Όπως είχε πει ο ίδιος, η Μαρία πριν από κάποια χρόνια έβλεπε το The Voice και είχε σαν όνειρό της να μπει στην ομάδα του. Έτσι και έγινε. Λίγα χρόνια μετά όχι μόνο μπήκε στην ομάδα του, αλλά μαζί κατάφεραν να κατακτήσουν την κορυφή.

Η Μαρία Σακελλάρη δήλωσε αποκλειστικά στο gossip-tv: «Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ευχαριστώ τον κόσμο που με στήριξε και με ψήφισε και κατάφερα να κερδίσω σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη από τον εαυτό μου, νιώθω ευγνώμων για όλο αυτό που έζησα. Ευχαριστώ πολύ και τον coach μου, τον Πάνο Μουζουράκη, γιατί έμαθα πάρα πολλά από εκείνον και τον ευχαριστώ για όλα».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Δείτε στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved