To Make a Wish και οι Νύχτες Χριστουγέννων των μικρών παιδιών
Inside Stories

To Make a Wish και οι Νύχτες Χριστουγέννων των μικρών παιδιών

Συνεχίζοντας τις δράσεις του και για μια ακόμα φορά ο οργανισμός Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) διοργάνωσε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά μια ξεχωριστή εκδήλωση με στόχο να προσφέρει ακόμα περισσότερα χαμόγελα στα παιδιά!

Η εκπληκτική δύναμη του εθελοντισμού κατάφερε να ενώσει μια πρωτοβουλία 5 μικρών παιδιών με τους Music Mates έτσι ώστε με πολλή χαρά να παρουσιάσουν το Χριστουγεννιάτικο Μουσικοχορευτικό Πολυθέαμα "Νύχτες Χριστουγέννων" ενισχύοντας τους σκοπούς και το έργο του Make a wish (Κάνε μια ευχή Ελλάδος). H νεράιδα των Θρύλων και των παραδόσεων, Βασιλική Καρακώστα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τραγούδησε για άγνωστα και παράξενα ήθη και έθιμα, μουσική, τραγούδια, χορούς, θρύλους και παραδόσεις από όλο τον κόσμο, ενώ παιδιά από το Γυμνάσιο-Λύκειο ΩΘΗΣΗ και τις σχολές χορού ΜΑΙΡΗ ΛΑΔΑ και ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΟΔΙΟΥ, έδωσαν μία μαγική νότα με το ταλέντο τους.
Καλεσμένη στην εκδήλωση η δημοσιογράφος Μιμίκα Παπαχαραλάμπους ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη η ίδια στα θέματα κοινωνικής ευθύνης. Μάθαμε μάλιστα πως έχει ήδη υιοθετήσει την ευχή ενός μικρού κοριτσιου. Κατα τη διάρκεια της παρουσίας της εκεί η δημοσιογράφος μίλησε για αρκετή ώρα με την Πρόεδρο και την Γενική Διευθύντρια Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κυρίες Αναστασία Μανιά και Σάντρα Ζαφειρακοπούλου αντίστοιχα καθώς και με την νεράιδα των Θρύλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved