Πέντε επικά gossip που απολαμβάνεις να λες μόνο με μια κούπα καφέ στο σπίτι!
Inside Stories

Πέντε επικά gossip που απολαμβάνεις να λες μόνο με μια κούπα καφέ στο σπίτι!

Μπορείς να μην θέλεις να το ομολογήσεις στους γύρω σου όμως, οφείλεις να παραδεχθείς στον εαυτό σου πως δεν υπάρχει κάποια περισσότερο απολαυστική, χειμωνιάτικη συνήθεια από το gossiping με τις κολλητές στο σπίτι, ειδικότερα όταν συνοδεύεται από μια ζεστή κούπα καφέ και την αγαπημένη σας μουσική.

Τα καλά νέα είναι πως αν είσαι φαν του gossip, σήμερα έχεις τους… ειδικούς με το μέρος σου. Διότι σύμφωνα με νέα έρευνα που είδε πρόσφατα το «φως» της δημοσιότητας, το gossiping όχι μόνο είναι απολύτως φυσιολογικό, αλλά μπορεί να σου κάνει και καλό.

Πράγματι, όπως αναφέρει νέα έρευνα του Πανεπιστημίου Riverside της Καλιφόρνια (2019), η συνήθεια του… κουτσομπολιού μάς φέρνει κοντά, μας βοηθά να καταπολεμήσουμε το συναίσθημα της μοναξιάς, μας επιτρέπει να ανταλλάσσουμε συχνά πολύτιμες πληροφορίες και μας βοηθά να αναπτύσσουμε σημαντικούς κοινωνικούς δεσμούς, ακόμη και κοινωνικές δεξιότητες. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν το gossiping δεν συνοδεύεται από αρνητικά σχόλια, μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός μας, προσφέροντάς μας ένα συναίσθημα ηρεμίας!

Μην απορείς, λοιπόν, που το μόνο που θέλεις να κάνεις αυτές τις γιορτές είναι να προσκαλέσεις τις φίλες σου στο σπίτι, να ετοιμάσεις τον αγαπημένο σας καφέ φίλτρου Dimello και να αρχίσεις το gossiping.

Το σίγουρο είναι ότι όπως όλες μας, έτσι και εσύ, απολαμβάνεις να λες τα παρακάτω επικά gossip, με μια κούπα καφέ στο σπίτι!

  1. Τα νέα από την ερωτική ζωή των αγαπημένων σου celebrities

Το διάβασες στο gossip-tv.gr και δεν γινόταν να μην το σχολιάσεις με τις φίλες σου. Ο αγαπημένος σου ηθοποιός παντρεύεται και εκείνη η τραγουδίστρια που ακολουθείς στο Instagram αποφάσισε να χωρίσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Το παρασκήνιο και στις δυο περιπτώσεις φαίνεται πως είναι «καυτό», όπως ο καφές φίλτρου που απολαμβάνεις καθώς λες στις φίλες σου όσα διάβασες, αποδεικνύοντας τους πως τα ξέρεις πρώτη όλα -όχι, βέβαια, επειδή είσαι… κουτσομπόλα.

  1. Τις εξελίξεις από την αγαπημένη σας σειρά

Αφού σχολιάσεις με τις φίλες σου τα όσα διάβασες για τους χωρισμούς και τους γάμους της showbiz, θα πιεις μία ακόμη γουλιά από τον καφέ σου και θα περάσεις σε ένα πιο mild θέμα, εκείνο των εξελίξεων της αγαπημένης σας τηλεοπτικής σειράς: Από το τι παρακολουθήσατε στο πιο πρόσφατο επεισόδιο μέχρι το τι είδατε στο νέο τρέιλερ και τι εικάζετε ότι θα συμβεί στο τέλος της σεζόν. Στη μικρή οθόνη όλα «παίζουν» και δεν έχετε σκοπό να αφήνετε κάτι να πέσει κάτω.

  1. Το πώς η Ελένη από το γραφείο πήγε στη Βραζιλία

Στο «τραπέζι» των συζητήσεων δεν μπορεί να μην βρεθεί και το ταξίδι της συναδέλφου σου στον προορισμό των ονείρων σου: Τη Βραζιλία! Την ώρα που εσύ βρίσκεσαι στον Κεραμεικό και κάνεις gossiping με τις φίλες σου, η Ελένη «ανεβάζει» στο Instagram φωτογραφίες από το Σάο Πάολο. Για την ακρίβεια, «βομβαρδίζει» δίχως έλεος τους ακόλουθούς της με απίστευτα stories. Πώς να μην σχολιάσεις κάτι, λοιπόν; Τουλάχιστον εσύ μπορείς να ταξιδέψεις όπου θες, δίχως να κουραστείς. Με μία μόνο γουλιά από τα Filter Home Blends του Dimello πας όποτε θέλεις από τη Βραζιλία στην Αιθιοπία και από τη Γουατεμάλα στην Κολομβία. Διότι μπορεί εκείνη να γνωρίζει από Instagram stories και φίλτρα όμως εσύ, ξέρεις από… μονοποικιλιακούς!

  1. Το γιατί δεν θα βγεις ξανά ραντεβού μαζί του

Καθώς η ώρα περνά και ετοιμάζεσαι να γεμίζεις ξανά με καφέ τις κούπες των κολλητών σου, το περιεχόμενο των συζητήσεών σας γίνεται πιο… bold. Διότι δεν θα μπορούσες να μην αναφερθείς και στις εξελίξεις στη δική σου ερωτική ζωή και να μοιραστείς με τις φίλες σου τα νέα από το ραντεβού στο οποίο πήγες την περασμένη Παρασκευή μετά το γραφείο. Τώρα που μοιράστηκες όσα βίωσες με εκείνον μαζί με τις φίλες σου, αισθάνεσαι περισσότερο ανάλαφρη. Το σίγουρο είναι πως δεν θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού!

  1. Για εκείνη την κολλητή που συνεχώς σας… ακυρώνει

Ναι, είναι φίλη σας και νοιάζεστε για εκείνη. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί ακύρωσε για πέμπτη συνεχόμενη φορά το ραντεβού σας. Πώς είπε όχι στη συνάντηση για καφέ και gossiping ενώ είχε τόσο καιρό να σας δει από κοντά; Τι συμβαίνει στη ζωή της; Άραγε, μήπως χώρισε με τον Σπύρο και δεν θέλει να σας το πει ή απλούστατα έχει ενοχληθεί από κάτι; Το πιο πιθανό είναι πως θα υπεραναλύσετε τα πάντα αναφορικά με τη συμπεριφορά της και αφού αδειάσετε όλο τον Dimello από την καφετιέρα, θα συμφωνήσετε στο ότι απλούστατα, η νέα της manager στο γραφείο, τη «ζορίζει». Μάλιστα, στο τέλος, δεν θα παραλείψετε να της στείλετε και μια selfie από τη συνάντησή σας και να της αποκαλύψετε πόσο πολύ σας λείπει.

Bold ή Mild, «hot» ή όχι τόσο. Ό,τι και αν σε απασχολεί ή εξάπτει την περιέργεια και τη φαντασία σου, έχει πάντα μια θέση στο ραντεβού σου με τις φίλες σου. Το περιεχόμενο της κάθε σας συζήτηση πάντα θα διαφέρει όμως, το σίγουρο είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν, δεν θα σταματήσεις να μοιράζεσαι, να σχολιάσεις και να αναλύεις με τις κολλητές σου τα παραπάνω πέντε επικά gossip, συντροφιά με μια κούπα από τον αγαπημένο σας καφέ φίλτρου!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved