Ο άστεγος που απέρριψαν στο Dragons Den, τώρα βγάζει εκατομμύρια - Μπαινόβγαινε στη φυλακή
Inside Stories

Ο άστεγος που απέρριψαν στο Dragons Den, τώρα βγάζει εκατομμύρια - Μπαινόβγαινε στη φυλακή

Dragons' Den: Είχε πάει να βρει την τύχη του στο σόου επενδύσεων όμως κανείς δεν είχε πιστέψει σε αυτόν. Ο ίδιος μπαινόβγαινε στις φυλακές και πλέον είναι πάμπλουτος.

Ο λόγος για τον Ben Pearson ο οποίος εκτός των άλλων ήταν και άστεγος. Ο 30χρονος, από το Scunthorpe, Lincs., είχε παρουσιάσει στο Dragons' Den της Βρετανίας την επιχείρησή του με ΧΧL ρούχα και είχε συγκλονίσει με την προσωπική του ιστορία.

Μιλώντας για την παιδική του ηλικία που την πέρασε σε ίδρυμα, αλλά και τις εμπειρίες του σε ιδρύματα και φυλακές για νεαρούς παραβάτες, πριν μείνει άστεγος, είχε συγκινήσει το βρετανικό κοινό.

Λιλή Περγαντά: H παραδοχή του συζύγου της για τη συνεργασία τους – «Τη σεβάστηκα σαν αφεντικό μου»

astegos.jpg

Ξεπερνώντας τις δυσκολίες, ξεκίνησε να πουλάει ρούχα μεγέθους 2XL - 8XL στο Ebay και το Amazon μέχρι που το 2021 συγκέντρωσε 2,9 εκατομμύρια λίρες, ενώ το κέρδος του έφτασε τα 3,5 εκατ. το 2022.

Από τους Dragon's ζήτησε 150 χιλιάδες λίρες για την επιχείρηση του, όμως, κανείς δεν επένδυσε σε αυτόν. Αμέσως μετά τη μετάδοση του επεισοδίου οι πωλήσεις της εταιρείας του αυξήθηκαν κατά 5.000% και πλέον βγάζει εκατομμύρια.

Διαβάστε επίσης:

Λιλή Περγαντά: «Η ταμπέλα «bitch» είναι κάτι που δεν αποδέχομαι»

Η Dragon Λιλή αποκαλύπτει: «Το 1984 με αντιμετώπιζαν όπως τις μάγισσες στον Μεσαίωνα»

Dragons' Den: Ο Γιοχάη δοκίμασε on air την κρέμα ομορφιάς & ο Βαφειάς του είπε ότι μοιάζει με... 20!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved